«Instrumenti» izdod otro studijas albumu un izziņo koncertu

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 10 gadiem.

Šodien grupa “Instrumenti” izdod savu otro studijas albumu “Procrastination” un izziņo koncertu Palladium koncertzālē 21. novembrī.

Ar svinīgu pasākumu un īsu koncertu "Palladium" koncertzālē šovakar tiks prezentēts “Procrastination”. Ieejas biļetes uz pasākumu tirgotas netiek, grupa tajā pulcēs savus draugus, īpašos viesus, kā arī pāris simtus “Instrumenti” mūzikas cienītājus, kuri bija starp vairākiem tūkstošiem cilvēku, kas grupas mājas lapā pieteikušies ielūgumiem uz albuma atklāšanas svētkiem.

Tiem, kuri uz pasākumu netiek, tiešraides translāciju no "Palladium" nodrošinās Radio SWH. Translācijas sākums plkst. 18:30.

Albums “Procrastination”, kurā iekļautas 11 jaunas dziesmas, tapis Rīgā, grupas studijā “Tru Music Studio” cieši sadarbojoties ar Gati Zaķi, kas piedalījies albuma tapšanā gan kā dziesmu līdzautors, gan arī producents. Jaunā albuma tituldziesmas “Procrastination” līdzautors ir Vestards Šimkus. “Procrastination” māksliniecisko noformējumu veidojis Reinis Pētersons.

Jaunā albuma pirmais singls “Don’t Hold Onto Me” kopā ar video tika prezentēts marta vidū. Video klipa režisors ir Uģis Olte. Ar otro albuma singlu un video – “Heartcore” – “Instrumenti” savus klausītājus iepazīstināja aprīļa beigās. “Heartcore” video klipa autors ir Indriķis Ģelzis.

Albums no šodienas pieejams visā Latvijā, to var iegādāties arī “Instrumenti” interneta veikalā, kā arī iTunes. “Instrumenti” arī izziņo savu koncertu 21. novembrī "Palladium" koncertzālē. Biļetes uz koncertu no šodienas plkst. 10:00 nopērkamas Biļešu Servisa tirdzniecības vietās un internetā

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti