Rīta Panorāma

Intervija ar Birutu Tilgali un Gunti Kareli

Rīta Panorāma

Telefonintervija ar Juri Jančevski

Grupai "Triānas parks" jauns singls "Vientuļa sala" un drīz iznāks albums

Grupa «Triānas parks» ar singlu «Vientuļa sala» ieskandina gaidāmo albumu

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 3 gadiem.

Grupa “Triānas parks” publiskojusi singlu un videoklipu “Vientuļa sala” – priekšvēstnesi 27. oktobrī gaidāmajam EP albumam “Kompozīcijas”, informēja grupas pārstāvji.

Dziesma “Vientuļa sala” tapusi grupas radošajā nometnē, kur tika attīstīta ideja par vienatni un vientulību kā pozitīvu aspektu, kas ne vienmēr, īpaši mūsdienu kultūrā, tā tiek uztverta, skaidroja mūziķi.

“Tikpat, cik mums ir nepieciešami citi cilvēki un aktīva socializēšanās, mums vajag arī miera un klusuma brīžus. Tad varam sastapt paši sevi un tikt galā ar dziļākiem un svarīgākajiem jautājumiem, kuriem bieži laika nepaliek, skrienot ikdienas ritenī,” stāstīja “Triānas parks”.

Mūziķi cer, ka dziesma būs pozitīva iedvesma atrast savu vientuļo salu, kurā patverties un restartēties.

Dziesmas “Vientuļa sala” videoklipā grupa pirmo reizi izmanto horeogrāfijas elementus, kas dziedātājai Agnesei Rakovskai bijis liels izaicinājums. Dejas horeogrāfiju veidoja Ieva Biteniece.

 “Triānas parks” paziņoja arī, ka valstī esošo ierobežojumu dēļ 15. oktobrī kultūrvietā “Hanzas perons” plānotais lielkoncerts tiek pārcelts uz 2021. gada 25. martu.  Šajā rudenī “Triānas parks” ar albuma “11” programmu uzstāsies – 18. oktobrī kultūras centrā “Siguldas devons”, 23. oktobrī koncertzālē “Valmiera”, 24. oktobrī Skrīveru Kultūras centrā. 

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti