Festivālā «Summer Sound» uzstāsies «Prāta vētra»

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 11 gadiem.

"Prāta vētra" šovasar savu vienīgo uzstāšanos Latvijas festivālos sniegs LMT "Summer Sound", kas jau trešo gadu 12. un 13. jūlijā notiks Liepājā. Drīzumā festivāls izziņos otru galveno mākslinieku.

"Prāta vētra" pagājušajā vasarā koncerttūres “Vēl viena klusā daba”  ietvaros spēlēja sešās Latvijas pilsētās, bet Liepājā neviesojās, tādēļ šīs vasaras vienīgā uzstāšanās festivālā ir likumsakarīga.

LMT "Summer Sound" ir viens no lielākajiem vasaras festivāliem, un ar katru gadu tā popularitāte būtiski aug. Divas dienas Liepājas pludmalē var vērot spožāko pašmāju un lielisku ārvalstu mūziķu uzstāšanās. Šogad festivāls piedzīvos ievērojamas izmaiņas un uz festivāla skatuvēm uzstāsies spožākās zvaigznes, kādas līdz šim pieredzētas.

Biļetes uz festivālu LMT "Summer Sound" nopērkamas "Biļešu serviss" tirdzniecības vietās un "ekase.lv". No šodienas, 25. marta, tikai trīs dienas līdz 28. martam ekase.lv biļetes nopērkamas par iepriekšējo cenu – Ls 14. Citās tirdzniecības vietās festivāla 2 dienu biļete maksā Ls 16 un Ls 18 ar vietu telšu pilsētiņā, savukārt VIP biļete maksā Ls 30 un Ls 40 ar cenā iekļautu autostāvvietu. Tuvojoties festivālam, biļetes kļūs vēl dārgākas.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti