«Kalush Orchestra», «Singapūras satīns» un Alle Farben. Sākas «Summer Sound 2023» festivāls

Piektdien, 4. augustā, sākas "Summer Sound 2023" festivāls, kas ar plašu programmu pulcē vienkopus mūzikas un vasaras piedzīvojumu baudītājus Liepājas pludmalē jau vienpadsmito reizi. Paši pirmie festivāla apmeklētāji ieradās jau ceturtdienas vakarā, strauji piepildot telšu pilsētiņu un dodot startu ballītei, informēja festivāla rīkotāji.

Kopumā festivālā uz četrām skatuvēm būs vērojami vairāk nekā 40 mākslinieku priekšnesumi. Piektdienas vakarā lielo "Summer Sound" skatuvi pludmalē atklās Ukrainas sensācija  "Kalush Orchestra", kas savā daiļradē apvieno folk un mūsdienu modernās un hiphop mūzikas elementus, pēc viņiem uzstāsies pašmāju hiphop supergrupa "Singapūras satīns", vācu elektroniskās mūzikas meistars Alle Farben, bet galvenās skatuves noslēgums piektdienas vakarā uzticēts Dj un producentu apvienībai "Meduza" no Itālijas.

Pirmie apmeklētāji ierodas uz festivāla "Summer Sound" telšu pilsētiņā
Pirmie apmeklētāji ierodas uz festivāla "Summer Sound" telšu pilsētiņā

Turpat pludmalē atradīsies hip hop žanram veltītā skatuve "Flor De Cana", uz kuras piektdienas programmā būs redzami – PCK97, Būū, Mauku Sencis/ Grandmasters Neons un rolands če. Uz šīs pašas skatuves, kā ierasts, par dejām līdz rīta gaismai atbildīgs būs festivāla ilggadējais DJ Toms Grēviņš.

Festivāla koncerti notiek gan pludmalē, gan Jūrmalas parkā, kur atrodas Mežpils un Ekstravaganza skatuves, uz kurām varēs baudīt dažādu žanru mūziku gan no pašmāju, gan no ārvalstu mūziķiem: "Pienvedēja Piedzīvojumi", Leon Somov (LT), "Antikvariniai Kašpirovskio Dantys" (LT), "Skyforger", "Dzelzs Vilks", "Zari", Iva (BG), "Girl Scout" (SE), Gapoljeri, Sibyl Vane (EE) un "Nikotīņi".

Pavadīt nakti deju ritmos varēs pagajušajā gadā atklātajā klubā "Klubs++", kurā ieeja būs no 18 gadu vecuma. Piektdienas vakarā klubā uzstāsies Linda Samsonova, "PM2theAM", Makree, Pupa, "Rexton", Niklāvz un MSK.

Papildus koncertiem būs iespējams izmantot dažādas izklaides iespējas, kā arī darbosies festivāla tirdziņš un ēdināšanas zona.

Lai mazinātu rindas pie festivāla ieejas, rīkotāji aicina biļešu apmaiņu pret festivāla aprocēm veikt iepriekš. Piektdien to joprojām ir iespējams izdarīt iepirkšanās centros "Akropole Alfa" (Brīvības gatvē 372) un "Akropole Rīga" (Maskavas iela 257) vēl līdz plkst. 21.00, bet Liepājā, t/n "Kurzeme",  aproču maiņas punkts strādās no pulksten 10.00 līdz 20.00.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti