Rīta Panorāma

LULU laikmetīgo operu cikls aicina uz hītu – operu "Hamlets"

Rīta Panorāma

Intervija ar Ievu Teteri par Latvijas finanšu sektoru

Pirmais soloalbums karjerā. Intervija ar mūziķi Agri Semēvicu

Agra Semēvica pirmais solo albums - romantiska popmūzika pieaugušiem cilvēkiem

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 6 gadiem.

Šodien, 21. februārī, klajā nāk septiņus gadus tapušais un kopā liktais 90. gados populārās deju mūzikas apvienības «100. debija» solista Agra Semēvica pirmais solo albums «Lielisko mirkļu albumā…», kurā iekļautas 12 kompozīcijas, arī pirmais solo singls - pirms septiņiem gadiem izdotais skaņdarbs «Paralēli».

Albuma „Lielisko mirkļu albumā…” tapšanā un kompozīciju producēšanā ir piedalījušies vairāki šī aroda grandi Latvijā – Gints Stankevičs (Factory Sounds Studio), Lotars Lodziņš un Jānis Kalve (Labo Ierakstu studija), kā arī Modris Skaistkalns (Aktiv Sound Studio), kurš kā mūzikas autors albumā ir pārstāvēts visplašāk.

Semēvics šo dziesmu kopumu nodefinējis par romantisku popmūziku pieaugušiem cilvēkiem un lielākais vairums kompozīciju ir uzskatāmas par autobiogrāfiskām, saistītām ar konkrētiem cilvēkiem, notikumiem, emocijām un sajūtām. Viņš uzsver, ka pats ir visu albumā iekļauto dziesmu tekstu autors un to uzskatu par savu lielāko radošo pienesumu albuma „Lielisko mirkļu albumā…” radīšanā.

 
Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti