Koncerti

Concert: Together with Ukraine!

Koncerti

Riharda Dubras jubilejas koncerts. Koris "Latvija" un Māris Sirmais

Kopā ar Ukrainu! Koncerts

VIDEO. Labdarības koncerts «Kopā ar Ukrainu!»

Sestdien, 24. februārī, pulksten 18.30, Latvijas Nacionālajā bibliotēkā latviešu un ukraiņu dziedātāji un mūziķi apvienojās muzikālā pasākumā, lai paustu Ukrainas tautai savu solidaritāti un atbalstu. 

Mēs varam atbalstīt Ukrainu ar ziedojumiem

Mēs varam atbalstīt Ukrainu ar ziedojumiem

Ukrainas tautai joprojām ir vajadzīga praktiskā palīdzība, tādēļ Latvijas sabiedriskie mediji sadarbībā ar Ziedot.lv aicina ziedot akūti nepieciešamo lietu iegādei.

Ziedot iespējams, zvanot pa tālruni 90204020 (maksa par zvanu – 1,50 eiro ar PVN) vai tiešsaistē ziedot.lv/ukrainai.

Visu saziedoto naudu sadarbībā ar Ukrainas vēstniecību Latvijā novirzīs Ukrainas atbalstam.

2024. gada 24. februārī pasaule piemin otro gadadienu kopš Krievijas neizprovocētās un nepamatotās pilna mēroga agresijas pret Ukrainu. Ukrainas bruņotie spēki, ukraiņu tauta ar starptautisko partneru un sabiedrības atbalstu varonīgi cīnās pret Krievijas agresoru, aizstāvot savu brīvību un neatkarību.

Šajā dienā, apliecinot solidaritāti ar Ukrainas tautu, Ukrainas vēstniecība Latvijā rīko labdarības koncertu Ukrainas atbalstam "Kopā ar Ukrainu". Ienākumi no koncerta tiks novirzīti Ukrainas bruņotajiem spēkiem un Ukrainas bērniem sadarbībā ar labdarības fondu Ziedot.lv. Līdz plkst. 22.30 akcijā saziedoti vairāk nekā 235 tūkstoši eiro.

Koncerta programmā ukraiņu un latviešu dziedātāju un mūziķu priekšnesumi: etnogrupa "Ogas", Ralfs Eilands, Andrejs Osokins, Jānis Stībelis, Marija Naumova, Miks Galvanovskis, Kārlis Kazāks, grupa "Sudden Lights", Intars Busulis un Abonementa orķestris, Markus Riva, Viktorija Prituļaka and Anastasia Vasilenko. Koncertu vadīs Goran Gora.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti