Rīta Panorāma

Intervija ar Valsts prezidentu Edgaru Rinkēviču

Rīta Panorāma

Rīta Panorāma

Telefonintervija ar festivāla "Positivus" rīkotāju Ģirtu Majoru

Lucavsalā sākas «Positivus». Ko nesīs festivāla pirmā diena

Piektdien sākas piecpadsmitais "Positivus" festivāls, kurš 14. un 15. jūlijā norisināsies Rīgas zaļākajā oāzē – Lucavsalā. Kā galvenos māksliniekus uz festivāla lielajām skatuvēm pirmajā dienā sagaidīs vadošo repa mūzikas producentu Metro Boomin, J.I.D, "Earthgang", "Emotional Oranges", Tommy Cash. Paralēli koncertiem festivāla apmeklētājiem tiek piedāvātas arī citas saturiskas izklaides. Īpašs jaunums ir skatuve ar "Comedy Latvia" veidotu programmu visas dienas garumā, informēja festivāla rīkotāji.

"Positivus" rīkotājs Ģirts Majors par festivālu
00:00 / 00:00
Lejuplādēt

Uz festivāla galvenās skatuves – "LMT Stage" – uzstāsies šī brīža vadošais repa mūzikas producents Metro Boomin, sensacionālais hiphopa duets "Earthgang", prestižajai "Grammy" balvai nominētais J.I.D un muzikālie "Emotional Oranges".

Uz festivāla otrās lielākās skatuves – "Lāčplēsis Stage" – varēs dzirdēt Tommy Cash, "Banda Banda", Eliza Legzdina un "Bel Tempo".

Uz "Evolution Stage" sagaidāmi pašmāju mākslinieki Aminata, "Laika suns", Vēstnieks, Patrisha, "Marko & Hotte", MC Apšaude un Grēta.

"Jim Beam silent disco zonā" dejas iegriezīs tādi DJ kā: DJ Rojs Rodžers, DJ Kārlis Zariņš, DJ Inga Zeile, DJ Magnuss Eriņš, DJ Artūrs Pudāns, DJ Kārlis Ķilkuts un DJ All-viss.

Šī gada īpašais jaunums ir "Comedy Latvia" telts, kurā festivāla pirmajā dienā varēs redzēt "stand-up" komēdiju, podkāsta "Pa tēmu" dzīvo ierakstu, improvizācijas teātra priekšnesumus, Aleksandra Guzenko solo izrādi "Liekulis", "Brīvrunu projektu" un "nevainīgu Kalvja un Jāņa dalīšanos iespaidos par festivāla publiku".

Visu festivāla programmu, kā arī festivāla karti var iepazīt mobilajā lietotnē "Positivus'23", kas bez maksas lejupielādējama "App Store" un "Google Play" veikalos.

Lai izvairītos no drūzmēšanās un stāvēšanas rindās pie festivāla teritorijas Lucavsalā, "Galerijā Centrs" 4. stāvā "Burzmā" turpinās darboties apročošanas punkts piektdien līdz pat pulksten 20.00, kur iespējams apmainīt divu dienu, divu dienu "Fanu podests" un VIP biļetes. Savukārt vienas dienas biļetes pret festivāla aprocēm būs iespējams apmainīt tikai Lucavsalā festivāla uz vietas "Check-in" teltī pie galvenās ieejas konkrētajā festivāla dienā. Festivāla rīkotāji atgādina, ka biļetēm ar ISIC kartes īpašnieka atlaidi pie biļešu maiņas obligāti būs jāuzrāda arī derīga sava ISIC karte.

"Positivus" festivāla teritorija apmeklētājiem būs atvērta no piektdienas, 14. jūlija, pulksten 14.00 līdz pulksten 03.00, un no sestdienas, 15. jūlija, pulksten 12.00 līdz 03.00.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti