Fiņķis, festivāls «Tinte» un «Ciema diena» Kākciemā. Kur šonedēļ gaidāmas karstākās ballītes?

Pauls un Keišs turpina būt izpārdoti mūzikas namā "Daile", grupa "Zodiaks" atgriežas Valmierā, Saldū un Jūrmalā, bet "Menuets" svin 55 gadus Jelgavas koncertzālē "Mītava" un Liepājas "Pūt, vējiņos". Gan jau, ka arī Skultes Ostā šajā nedēļā ies karsti – ar īstu blūzu no Amerikas 12. augustā un kino mūziku Latvijas mūziķu un dziedātāju, un pat kora "Anima" izpildījumā 13. augustā, – par populārās mūzikas koncertiem Latvijas Radio ziņo mūziķis Kārlis Kazāks.

Populārās mūzikas notikumu apskats
00:00 / 00:00
Lejuplādēt

Fiņķis

Siguldas pils paviljons, 11. augusts

Hip-hop mūziķis Fiņķis ar dzīvo sastāvu izpildīs dziesmas no 2022. gada aprīlī iznākušā albuma "Tāds slinkums", kas radīts kopā ar eksperimentālās popmūzikas duo "Pragaii". Skanēs arī muzikāli bagātas versijas Fiņķa agrīnajiem skaņdarbiem. Lai cik agrīni tie arī  nebūtu, Fiņķa dzīvo izpildījumu papildina krakšķošas ģitāru partijas, elektroniskās mūzikas eksperimenti un dažādu ēru hiphopa elementi.

Aija Andrejeva

Pegaza pagalms Liepājā, 11. augusts

Ja nav sanācis, tad te būs iespēja ar Aiju pāriet uz "tu". Kopā ar septiņiem mūziķiem Aija koncerta laikā izdziedās gan pašas jaunākās dziesmas, gan visiem pazīstamās dziesmas – "Tu un es", kā arī "Mēs pārejam uz tu".

Intars Busulis un "Abonementa orķestris" Engures svētkos

Engures stadions, 11. augusts

Kādi gan var būt kādas vietas svētki, ja tajos nepiedalās Intars? Kārtīga, kvalitatīva un spoža izklaide garantēta! Kāpēc gan to neizbaudīt Engurē? Ja kļūs karsti, būs, kur nopeldēties.

"The Bad Tones" Tringla prezentācija

"M/Darbnīca", 11. augusts

Kas ir tringls? "The Bad Tones" piedāvā variantu, ka tie ir trīs singli vienā iepakojumā. Interesanta mūzika klausītājiem, kuriem patīk gan astoņdesmito sintīpops, gan "Depeche Mode", gan visādi citādi laba mūzika.

Grupa "Kalush Orchestra"
Grupa "Kalush Orchestra"

Festivāls "Tinte"

Valmiermuižas pils parks, 12. augusts

Ukraiņu mūzikas grupa "Kalush Orchestra", kas ar dziesmu "Stefania" pagājušajā gadā uzvarēja Eirovīzijā, 12. augustā uzstāsies Latvijā, šī gada Vidzemes mūzikas festivālā "Tinte". Uz festivāla galvenās skatuves kāps arī latviešu hiphopa mākslinieki Gustavo un Viņa, Zeļģis. Kārtīgu ballīti savā vadībā sola arī Toms Grēviņš.

Ciema dienas Kākciemā

Kākciema parks, 12. augusts

Svētku ietvaros no pulksten 11.00 līdz 15.00 dažādas aktivitātes vadīs "Mazais stiprinieks" (piemērotas vecumam 3–83 gadi). Aktīviem, drošiem un spēcīgiem – spēkavīru šovs ar brīvprātīgo ciema ļaužu piedalīšanos.
Ciema dienu noslēgumā pulksten 21.00 (līdz 01.00) Zaļumballe Kākciema parkā.

Zemfira

Wondersala, 15. augusts

Tas nenotiek bieži, ka šajā rubrikā izceļam krievu māksliniekus, bet Zemfiras skaidri paustā attieksme pret notikumiem pašas dzimtenē un Ukrainā ļauj ar drošu sirdi ieteikt nākamnedēļ atrast "Wondersalu" Andrejostas ielā Rīgā un ļauties Zemfiras maģijai.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti