Rīta Panorāma

Jūrmalā skatāmas biennāles "Marīna" izstādes

Rīta Panorāma

Rīta Panorāma

Leģendārā grupa "Menuets" dodas jubilejas koncerttūrē

«55 gadi – tas nav maz». Grupa «Menuets» dodas jubilejas koncerttūrē

Grupa "Menuets" šogad svin 55 gadu jubileju, un tā tiks ieskandināta jau pēc pāris dienām – 11. augustā ar koncertu Jelgavā. Tam sekos uzstāšanās Liepājā, Ventspilī, Jēkabpilī un citviet Latvijā. Jubilejas koncerttūre "Zelta 55" turpināsies līdz pat novembra beigām.

Kā grupas "Menuets" mūziķi noskaņojušies zīmīgā grupas pastāvēšanas gadskaitļa atzīmēšanai uz skatuves? Mūziķis Juris Sējāns LTV raidījumā "Rīta Panorāma" pastāstīja: "Mums ir svētki. Cerams, ka arī mūsu klausītajiem tie būs svētki. 55 gadi – tas nav maz. Mēs jūtamies labi, mēs jūtamies veseli, jautri, priecīgi, un cerams, ka mūsu koncerti būs pārpildīti."

Jubilejas koncertprogrammā "Zelta 55" skanēs gan populārākās "Menueta" dziesmas, kuru autors ir komponists Imants Kalniņš, – "Viņi dejoja vienu vasaru", "Alvas zaldātiņi", "Dzeguzes balss", "Balāde par Johanu", "Dziesma, ar ko tu sāksies", "Četri balti krekli", gan grupas agrīnās dziesmas, kuru autori ir Adrians Kukuvass, Juris Sējāns un Juris Kulakovs.

Grupā " Menuets" joprojām muzicē Inese Pabērza, Adrians Kukuvass, Baiba Jagere, Normunds Puriņš, Juris Sējāns, Leons Sējāns, Raimonds Bartaševics un Ikars Ruņģis.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti