Klajā nāk Ingas Pizānes otrais dzejas krājums «Siena, ko nosiltināt»

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 4 gadiem.

Iznācis starptautiski atzītās autores Ingas Pizānes otrais dzejas krājums “Siena, ko nosiltināt”, medijus informē apgāda “Jānis Roze” pārstāvji.

"No kā mēs slēpjamies tīklos?" jautā dzejniece. "Visbiežāk paši no sevis. Sienas motīvs ir saistīts ar to, ka paši būvējam sienu, cietoksni, lai sevi pasargātu, bet tādējādi arī daudz zaudējam. Iespējams, siena uzbūvēta jau bērnībā, tad to jāmācās jaukt nost vai siltināt.

Savā dzejā reflektēju par attālināšanos, šķiršanos, laiku, pilsētu, aplikācijām, jūru, ilgām, klusumu un cerību."

Inga Pizāne (1986) dzejā debitēja 2016. gadā ar krājumu "Tu neesi sniegs" (Jāņa Rozes apgāds). 2018. gadā amerikāņu izdevniecība “A Midsummer Night’s Press” izdeva autores dzejas grāmatu “Having Never Met” Džeida Vila (Jayde Will) atdzejojumā. Autore publicējusies latviešu un ārzemju literāros izdevumos un internetžurnālos, regulāri tiek aicināta piedalīties dažādos dzejas festivālos Lielbritānijā, ASV, Somijā un citur. Latvijas Rakstnieku savienības Literārajā akadēmijā skolojusies pie Ronalda Brieža un Jāņa Rokpeļņa.

Grāmatas māksliniece Līga Kitchen studējusi Latvijas Mākslas akadēmijā, kā arī St. Martins universitātē Londonā. Viņa ir pieredzējusi un pieprasīta ilustratore un grafiskā dizainere, kura dzīvo Londonā, bet aktīvi sadarbojas ar Latvijas radošajām personībām, izdevumiem un zīmoliem. Līgas kolāžās cits citu papildina zīmēti un fotogrāfijas elementi.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti