Vairāk nekā 100 vietās Latvijā izrāda dokumentālo filmu «Tas ir tikai sākums»

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 10 gadiem.

Vairāk nekā 100 vietās Latvijā 22.februārī pulksten 16 izrādīs ielu sporta un kultūras kustības "Ghetto Games" 2013.gada dokumentālo filmu „Tas ir tikai sākums”.

Vietām filmu varēs noskatīties bez maksas, bet daži vietējie kultūras nami un kinoteātri uzlikuši simbolisku ieejas maksu, intervijā Pieci.lv norāda „Ghetto Games” līderis Raimonds Elbakjans.

Pilns filmas demonstrēšanas vietu saraksts atrodams „Ghetto Games” mājas lapā.

Stāstot par filmas tapšanu, Elbakjans norāda, ka tā vispirms radīta pašiem un tikai tad pārējiem cilvēkiem, lai cik tas skarbi neskanētu. Pats „Ghetto Games” līderis samontēto filmas galavariantu nav redzējis, jo vēlējies sagaidīt pirmizrādi, kas paredzēta 21.februārī  „Forum Cinemas”.

 „Ghetto Games“ piecu gadu laikā kļuvusi par nozīmīgāko jauniešu kustību valstī, gadā rīkojot aptuveni 70 pasākumus, dažādās sportiskās aktivitātēs, iesaistot ap 50 000 dalībnieku un sekotāju.

2014.gadā „Ghetto Family“ uzsāka jauniešu programmas – "Ghetto Alianses" izveidi, kuras ietvaros tiks organizētas vairāk nekā 200 apmācību un sporta aktivitātes visā valstī.

„Ghetto Games“ mērķis ir palīdzēt jauniešiem pilnveidot sevi, sniedzot iespēju pozitīvā vidē sportot un lietderīgi pavadīt brīvo laiku, attīstīt talantus un iesaistīties brīvprātīgajā darbā.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti