Rīgas Fotomēnesis aicina uz Latvijas fotogrāfu lekciju

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 9 gadiem.

Jaunajā Latvijas Nacionālās bibliotēkas ēkā 30. maijā pulksten 18 ar lekciju uzstāsies trīs pazīstami, starptautisku atzinību guvuši Latvijas fotogrāfi – Andrejs Grants, Ieva Epnere un Alnis Stakle. Lekcijas laikā fotogrāfi iepazīstinās ar savu radošo darbību un profesionālo skatījumu.

Andrejs Grants (1955) ir melnbaltās dokumentālās fotogrāfijas meistars, autoritāte savu kolēģu vidū un pedagogs, kura studijā mācījušies vairums vidējās un jaunākās paaudzes spējīgāko fotogrāfu.

Ievas Epneres (1977) foto un video darbi, kas dabiski iekļaujas laikmetīgās mākslas vidē, balstīti dziļā, noturīgā interesē par cilvēku.

Alnis Stakle (1975) strādā dažādos žanros, brīvi izmantojot fotogrāfijas daudzveidīgos izteiksmes līdzekļus. Viņa ierastie motīvi – distancēti tverti privāti tuvplāni un svešatnīgas ainavas vedina meklēt jēgu ikdienišķajā.

Lekcija notiek festivāla "Rīgas Fotomēnesis 2014" ietvaros, kas ir Eiropas kultūras galvaspilsētas notikums.

Ieejas uz lekciju ir bez maksas. Rīkotāji aicina lekcijas apmeklētājus ierasties uz laicīgi pirms lekcijas sākuma, jo pie ieejas apmeklētājiem jāiepazīstas ar drošības noteikumiem un jāreģistrējas. 

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti