«Greja piecdesmit nokrāsu» režisore nestrādās pie filmas turpinājuma

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 9 gadiem.

Filmas "Greja piecdesmit nokrāsas" režisore Sema Teilore-Džonsone paziņojusi, ka viņa neveidos filmas divus turpinājumus, vēsta BBC.

Režisore Sema Teilore-Džonsone paziņoja, ka ir ļoti pateicīga par iespēju režisēt E. L. Džeimsas bestsellera "Greja piecdesmit nokrāsas" pirmo ekranizāciju, kā arī novēlēja veiksmi režisoram, kurš veidos otro un trešo filmu.

Filma "Greja piecdesmit nokrāsas", kas stāsta par bagātu biznesmeni, kurš uzsāk sadomazohistiskas kaislības ar jaunu studenti, kinoteātros visā pasaulē jau nopelnījusi teju 560 miljonus dolāru (509 miljoni eiro). Uzvaras gājienu turpina arī E. L. Džeimsas triloģija "Greja piecdesmit nokrāsas" - pārdots vairāk nekā 100 miljoni grāmatas kopiju visā pasaulē, tā tulkota vairāk nekā 50 valodās.

BBC vēsta, ka attiecības starp E. L. Džeimsu un Semu Teilori-Džonsoni kļuva saspīlētas filmas tapšanas laikā, vairojot spekulācijas, ka režisore neturpinās darbu pie nākamajām triloģijas daļām. "Mēs visu laiku cīnījāmies, un viņa teiktu to pašu," izdevumam "Vanity Fair" atklāja režisore. "Bija gan smagi brīži, atklāsmēm bagāti brīži. Tas noteikti nebija viegls process."

Paredzams, ka abi galveno lomu atveidotāji - Džeimijs Dornans un Dakota Džonsone - atgriezīsies kā Kristjens Grejs un Anastasija Stīla triloģijas "Greja piecdesmit nokrāsas" otrajā ekranizācijā. Plānots, ka filma pirmizrādi piedzīvos 2017.gadā.

Kā vēstīts, filma "Greja piecdesmit nokrāsas" Latvijas kinoteātru repertuārā ir no 13.februāra. Drīz pēc tam Anete Konste filmas recenzijā rakstīja: "Tā noteikti nebija garlaicīgākā filma, ko biju redzējusi, un ar visu to, ka scenārijs ir nesakarīgs un nepietiekami vardarbīgās seksa ainas liek vilties, tāpat skaidrs, ka filmu aiziesiet noskatīties, ja neesat to jau izdarījuši Valentīna dienā."

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti