Dienas ziņas

Agrāk vai vēlāk skolu tīkla reforma būs

Dienas ziņas

Saņem humāno sūtījumu no Zviedrijas

LTV svin 65. dzimšanas dienu

Latvijas Televīzija svin 65. dzimšanas dienu

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 4 gadiem.

Latvijas Televīzija (LTV) trešdien, 6. novembrī, svin 65. dzimšanas dienu. It kā jau pensijas vecums, bet viņa ir sprigana un jauneklīga, mīl jokus, piedzīvojumus un vēstules, reizēm kļūst emocionāla un liek raudāt arī tiem, kas ir apkārt, bet pāri visam – tā ir ģimene. Lielas balles gan nav, jo darba, tuvojoties gada izskaņai, ir ļoti daudz, taču mazu ikdienas prieku un joku nekad nevar būt par daudz.

Ar mikrofonu rokās un operatoru pie pleca, pie datora vai montāžas pults LTV darbinieki var būt droši un skaļi, bet ikdienā ne vienmēr. Jau tradicionāli svētku reizēs sumina tos, kas LTV atdevuši 25 un 30 sava mūža gadus, bet īpašas ovācijas velta tiem, kas te pavadījuši 45 un 50 gadus. Piemēram, "Panorāmas" žurnālists Andrejs Volmārs LTV strādā jau 45 gadus – kopš 1974. gada.

LTV un raidījums "Aizliegtais paņēmiens" šogad saņēma milzīgu atzinību – Eiropas Raidorganizāciju apvienības Radošuma foruma galveno balvu par pirmsvēlēšanu laika izlaušanās spēli politiķiem "Latvija".

""Aizliegtais paņēmiens" tiešām ir īpašs, un varam mācīties, kā domāt plašāk un radoši. To arī novēlu visiem nākamajā gadā un turpmāk," sacīja LTV Ziņu dienesta vadītāja Iveta Elksne.

1954. gada 6. novembrī pirmo LTV pārraidi cilvēki visā Latvijā skatījās vien 20 mājās. Šobrīd kāds to noteikti vēro pat savā viedtelefonā. Bet reitingi rāda, ka šogad vairākus mēnešus pēc kārtas LTV pirmais kanāls bijis skatītākais visā Latvijā.

Katram skatītājam ir savi mīļākie raidījumi, kas iespiedušies atmiņā uz mūžu. Pēc nelielas aptaujas secināms, ka LTV skatītāji mīl dažādību:

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti