Uz kurieni šonedēļ dosies Kārlis Kazāks? Koncertu izlase brīvdienām

Turpinās Kristapa Vanadziņa klavieru "Portreti", kas šīs nedēļas nogalē tiks gleznoti Saldus Mūzikas un mākslas skolas burvīgajā zālē un Ventspils Pārventas bibliotēkā, savukārt Dailes teātrī atkal krēslus lauzīs "Ziedonis. Lācis. Vīrieši." Nevar jau arī aizmirst – Ivo Fomins svin 30 gadus uz skatuves – šoreiz Aizkrauklē, atgādina Latvijas Radio 5 direktors, mūziķis Kārlis Kazāks.

Igo, Jānis Stībelis un Latvijas hiphops. Koncertu izlase brīvdienām
00:00 / 00:00
Lejuplādēt

Igo labāko dziesmu koncerts

Valkas pilsētas Kultūras nams, 22. septembris

Igo
Igo

Igo – principā ar to jau arī pietiek. Atpazīstamā balss, tikpat atpazīstamas dziesmas un pārdomāta kvalitāte it visā. Paula, Liepiņa, Lūsēna, Brauna un paša Igo dziesmas, kas atradušas un turpina atrast ceļu pie arvien jauniem klausītājiem.

Jāņa Stībeļa albuma "Smaidot" prezentācijas koncerts

VEF Kultūras pils Rīgā, 22. septembris

Lai skatītu šo resursu, mums ir nepieciešama jūsu piekrišana sīkdatnēm.

Jānis ir ilgi un pacietīgi gājis savu ceļu, klīzdams starp R’n’B, soul, popmūzikas un estrādes žanriem. Pēdējos gados centies piesaistīt klausītāju uzmanību ar estrādes žanrā ieturētu un pozitīvi uzlādētu mūziku. Kāpēc gan ne?

"Paliec Skolā 4 Ever": "Banda Banda" + "New Wavy"

Koncertzāle "Palladium" Rīgā, 22. septembris

Paliec Skolā 4 Ever: Banda Banda + New Wavy afiša
Paliec Skolā 4 Ever: Banda Banda + New Wavy afiša

"Banda Banda" ir apvienojušies Latvijas hiphopa trakākie vārdi – rolands če, xantikvariāts, Prusax un Steps, bet reperu apvienībai "New Wavy" – Prusakam un Stepam – pievienojas reperi MC Apšaude un Svēte. Būs traki. Par to nav nekādu šaubu. Būs skaļi un necenzēti. Taču nevar noliegt, ka Latvijas hiphops ir viens no retajiem mūzikas žanriem, kuru te spējam radīt tikpat jaudīgu, kāds tas ir pasaulē. Citādi jaunieši to nepatērētu. Tev nepatīk? Nu un!

Katrīnas Gupalo un Edgara Vilcāna duets

Valmieras kultūrtelpa "Akustika" 23. septembris

Katrīnas un Edgara duets izveidojies un savijies ciešāk tieši tagad, kad abu mīlestība pret Ukrainu ir īpaši nozīmīga. Edgaru plašāk iepazinām kā vienu no labdarības maratona "Dod pieci!" 2022. gada personībām, taču mūziķu aprindās viņa mūzikas producenta talants ir gana augstu novērtēts.

Amerikāņu dziesminiece Zola Jesus 

"Hanzas perons" Rīgā, 24. septembris

Lai skatītu šo resursu, mums ir nepieciešama jūsu piekrišana sīkdatnēm.

Zola Jesus ir amerikāņu dziesminiece, kuras saknes meklējamas Krievijā, Ukrainā, Vācijā un citviet, ir māksliniece, kas operas žanrā trenēto balsi iepin avangarda un tumsnējā popmūzikā. Muzikāli tas ir kaut kas attāli līdzīgs ansambļa "London Grammar" skanējumam, vismaz manām ausīm. Šķiet, ka arī es beidzot varētu saņemties izvilkt sevi no mājām.

Normunds Rutulis, Dainis Skutelis, Roberto Meloni – koncerts "Serenādes"

Līvānu novada Kultūras centrs, 28. septembris

"Serenāde" šoreiz nav konfekte, bet liriska mīlas dziesma. Tai nav jābūt tikai itāļu valodā. Tad nu trīs runči ir apvienojuši spēkus, lai lauztu sirdis ar Preslija, Džo Kokera, Kalniņa, Mielava un citu īsteno mīlnieku radītajām serenādēm. Oktobrī visā Latvijā.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti