Dienas ziņas

Rāznas Nacionālajam parkam velta pastmarku

Dienas ziņas

Dienas ziņas

Aizvadīta pirmā festivāla "Positivus" diena

«Positivus» pirmā diena – emocijām pilna

Festivāla "Positivus", kurš jau otro gadu norisinās Rīgā, pirmā diena aizvadīta. Kā ziņo valsts policija, tā bijusi bez nopietniem starpgadījumiem. Šodien festivāls turpinās.

Festivāla pirmā diena noslēgusies emociju pilna. Apmeklētāji stāsta, ka gaidījuši festivālu ilgi un ir  priecīgi, ka tas norisinās galvaspilsētā.

"Es jūtos kā no jauna piedzimis! Pilnīgi neticami, kas notiek šeit. Tik daudz cilvēku, Tik daudz pasākumu, tik daudz iespēju!" gavilē festivāla apmeklētājs Kristers.

"Es tik tikko atnācu un es arī uzskatu, ka ir baigā mērce," saka Rihards.

"Man liekas, ir brīnišķīgi tas, ka te šogad ir tik daudz cilvēku, salīdzinoot ar pagājušo gadu... Tā rinda! Man liekas, es pagājušogad ienācu trīs minūšu laikā, šogad mums bija jāgaida 25 minūtes," stāsta Mārtiņš. 

Bet festivāla apmeklētājus nebaida garās rindas. Viņi ir ieradušies, lai labi pavadītu laiku un apmeklētu savu mīļāko mūziķu koncertus.  Galvenokārt – festivāla galveno mākslinieku Semu Smitu, kura komandas honorārs sasniedz gandrīz miljonu eiro.

Un ja festivālā jautrības par maz, šogad ir jauna "Comedy Latvija" skatuve. Tur var izsmieties ik viens, jo uzstājas Latvijā labi zināmi komiķi no dažādām apvienībām.

Festivāla noslēdzošajā dienā – šodien uz visām festivāla skatuvēm vēl kāps daudzi pazīstami mākslinieki. Pirms noslēdzošā koncerta uz galvenās skatuves vēl sagaidāms Gustavo, kurš ir atgriezies uz skatuves pēc lielas pauzes un grupa "Alt-J". Viņi atbraukuši no Anglijas.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti