Paziņoti «Emmy» balvu nominanti – līderos «The Last of Us» un «Succession»

Atzīmējot "Emmy" televīzijas balvas 75 gadu jubileju, izziņots nominantu saraksts, līderi ir seriāli "Succession", "The Last of Us" un "The White Lotus".

Jau iepriekš godalgotais seriāls "Succession" arī šogad gozējas starmešu gaismās ar 27 nominācijam. Tam seko "The Last of Us" ar 24 nominācijām, "The White Lotus" ar 23 un "Ted Lasso" ar 21 nomināciju.

"Mēs esam sajūsmā par mūsu balsojošo biedru vēsturisko līdzdalības līmeni šogad, šajā "Emmy" sezonā," sacīja televīzijas akadēmijas priekšsēdētājs un izpilddirektors Frenks Šerma (Frank Scherma).

Visvairāk nominēto aktieru vidū ir Sāra Snūka (Sarah Snook), Bella Remzija (Bella Ramsey), Dženna Ortega (Jenna Ortega) un Dženifera Kūlidža (Jennifer Coolidge).

Komēdiju žanra līderi šogad ir seriāli "Ted Lasso", "The Bear", "Abbott Elementary" un "Wednesday".

Pilns nominantu saraksts pieejams balvas mājaslapā.

Bažas par pašas ceremonijas norisi plānotajā balvas pasniegšanas dienā, 18. septembrī, gan raisa pašlaik notiekošais scenāristu streiks Holivudā.

KONTEKSTS: 

Tūkstošiem Holivudas televīzijas un filmu scenāriju autoru maijā uzsāka streiku, paziņoja nozares profesionāļus pārstāvošā arodbiedrība.

Šāds lēmums pieņemts pēc tam, kad bez vienošanās beidzās arodbiedrības sarunas ar studijām un straumēšanas pakalpojumu sniedzējiem par atalgojumu un darba apstākļiem.

Streikam varētu būt potenciāli katastrofālas sekas ASV izklaides industrijā.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti