Pankūkas ar apelsīnu un medus mērci. Gatavojam kopā ar bērniem!

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 1 gada.

Piedāvājam gardu pankūku recepti. Gardās pankūkas varat pasniegt ar ievārījumu, īpašo apelsīnu medus mērci, augļiem vai ogām.

Pankūkas ar apelsīnu un medus mērci

Nepieciešams:

Mīklai:

  • Glāze kviešu miltu
  • ½ glazes kukurūzas miltu
  • 3 ēdamkarotes cukura
  • 1 tējkarote cepampulvera
  • 0,5 tējkarotes sodas
  • Šķipsniņs sāls
  • 2 olas
  • 1,5 glāze paniņu
  • 3 ēdamkarotes sviesta
  • Eļļa cepšanai

Mērcei:

  • Glāze piena
  • 2 ēdamkarotes medus
  • 1 apelsīna miza

Pasniegšanai:

Svaigi, konservēti vai saldēti augļi vai ogas.

Pagatavošana:

Visas sausās sastāvdaļas sajauc kopā. Citā traukā kopā sajauc paniņas, olas un sviestu, tad šo maisījumu sajauc ar sausajām sastāvdaļām.

Pankūkas cep sakarsētā eļļā no abām pusēm brūnas.

Mērcei kopā sakuļ pienu, medu un rīvētu apelsīna mizu.

Pankūkas pasniedz ar svaigiem, konservētiem vai saldētiem augļiem vai ogām, pārlejot ar mērci.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti