Fritēti vistas spārniņi ar sakņu biezeni. Gatavo mazie šefpavāri no raidījuma «Viens, divi - gatavs!»

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 3 gadiem.

Uzziniet, kā garšīgi un veselīgi pagatavot biezeni no visiem dārzeņiem, kas pašiem garšo, kā arī – kā pagatavot vistu spārniņus, it kā tos pasniegtu smalkā restorānā. 

Izmēģiniet recepti!

Lai pagatavotu sakņu biezeni, nepieciešami:

  • 3 kartupeļi
  • 2 burkāni
  • 1 sīpols
  • 200 ml piena
  • 50 g sviesta
  • sāls
    Vistu spārniņiem būs nepieciešami:
  • 4 vistu spārniņi
  • 100 g miltu
  • eļļa fritēšanai
  • sāls un pipari
  • citas garšvielas

Salātiem būs nepieciešams:

  • 1 cukīni
  • 1 liels tomāts
  • karote eļļas
  • karote citrona sulas
  • sāls un pipari

Pagatavošana:

Lai pagatavotu biezeni, notīriet burkānus, kartupeļus un sīpolu, visu smalki sagrieziet. Uzsildiet katliņā ūdeni, sākumā ieberiet burkānus, nedaudz pavāriet un tad pievienojiet kartupeļus un sīpolus, pēc tam pielejiet pienu. Vāriet, kamēr dārzeņi ir mīksti, pēc tam nolejiet lieko šķidrumu un saspiediet sakņaugus ar karoti. Pēc tam pievienojiet sviestu un nedaudz sāls.

Gatavojot vistu spārniņus, notīriet tos no liekās ādas, lieciet bļodā, pievienojiet izvēlētās garšvielas, nedaudz miltus un samaisiet visu kopā. Tad uzkarsējiet katliņā eļļu līdz 160 grādiem un lieciet spārniņus fritēties.

Gatavojot salātus, sagrieziet tomātu un cukīni ripiņās, pievienojiet nedaudz eļļas, sāls un citronu sulas.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti