Marina Kovaļova

Latvijas radio ziņu dienesta producente

Apskatīt autora rakstus: Angliski Latviski Krieviski

Autora ziņas
Avīze latviski un krieviski; daļa tirāžas – Krievijā. Intervija ar Rīgā bāzētās «Novaya Gazeta.Europ...
Avīze latviski un krieviski; daļa tirāžas – Krievijā. Intervija ar Rīgā bāzētās «Novaya Gazeta.Europe» redaktoru par iecerēm
Nu jau kādu laiku Krievijā faktiski nav neatkarīgās preses. Viens no pēdējiem izdevumiem, kas apturēja savu darbību, bija ietekmīgākais laikraksts "Novaya gazeta", kuru nespēja glābt pat tās galvenais redaktors – pērnā gada Nobela Miera prēmijas laureāts Dmitrijs Muratovs. Tāpēc izveidots jauns medijs "Новая газета. Европа", un darbu sāk jauna mājaslapa novayagazeta.eu. Tās galvenais redaktors ir līdzšinējais Dmitrija Muratova vietnieks Kirils Martinovs. Viņš un daļa no jaunā izdevuma redakcijas pārcēlušies uz Latviju. Par jauno izdevumu, nākotnes plāniem un redzējumu par Krieviju Kirils Martinovs stāstīja sarunā ar Latvijas Radio.
Uzņēmēji saskaroties ar pārmērīgu regulējumu
Uzņēmēji saskaroties ar pārmērīgu regulējumu

"PricewaterhouseCoopers" globālajā lielo uzņēmumu vadītāju aptaujā izpētīts, ka nākotnē uzņēmumu starpā konkurence tikai pieaugs un tas notikšot kvalificētu darbinieku trūkuma apstākļos. Tāpat uzņēmumu vadītāji norāda, ka uzņēmēji ir spiesti saskarties ar pārmērīgu regulējumu. 

Vairāk

Svarīgākais šobrīd