Ziņas
Krievijas raķešu uzbrukumā Černihivai nogalināti vismaz 17 cilvēki
(papildināts)
Krievijas raķešu uzbrukumā Černihivai nogalināti vismaz 17 cilvēki (papildināts)
Krievija trešdienas rītā uz blīvi apdzīvoto rajonu Černihivā raidīja trīs raķetes "Iskander". Bojāgājušo skaits pieaudzis līdz 17, ievainoti vismaz 60, arī bērni. Smagi izpostītas ir vairākas daudzstāvu ēkas, bojājumi nodarīti slimnīcai un civilās infrastuktūras objektiem. Jau no paša rīta pilsētā sākās glābšanas darbi.
Skaidrību par nodokļu sloga atvieglošanu pensijām sola rudenī
Skaidrību par nodokļu sloga atvieglošanu pensijām sola rudenī
Saeimas Budžeta un finanšu (nodokļu) komisijai būs jāmeklē veidi, kā nākt pretī pensionāriem saistībā ar vairāk nekā 10 000 pilsoņu parakstītu prasību atcelt pensiju aplikšanu ar nodokli, trešdien nolēma Saeimas Mandātu, ētikas un iesniegumu komisija. Diskusijā izskanēja – ticams risinājums būtu pensijas neapliekamā minimuma paaugstināšana.
No rudens aizliegs kravas auto satiksmi Pērnavas ielā Rīgā
No rudens aizliegs kravas auto satiksmi Pērnavas ielā Rīgā
Šī gada rudenī Pērnavas ielā Rīgā ieviesīs plānoto kravas transporta tranzīta satiksmes aizliegumu, informēja Rīgas pašvaldības Ārtelpas un mobilitātes departaments. Šobrīd izstrādāta satiksmes organizācijas shēma, kas paredz izmaiņas, bet pirms to ieviešanas ir jāveic seguma atjaunošana Gustava Zemgala gatves posmā no Ūnijas ielas līdz Brīvības ielai. 

Vairāk

Svarīgākais šobrīd