Sports / Ziemas sports
VIDEO: Vasiļjevs pakāpjas uz 21.vietu pasaules čempionātā daiļslidošanā, zeltu iegūst Čens
(papildin...
VIDEO: Vasiļjevs pakāpjas uz 21.vietu pasaules čempionātā daiļslidošanā, zeltu iegūst Čens (papildināts)
Latvijas daiļslidotājam Denisam Vasiļjevam labāk izpildīta izvēles programma sestdien Japānā palīdzēja pakāpties uz 21.vietu pasaules čempionātā, kur zelta medaļu otro gadu pēc kārtas ieguva amerikānis Nātans Čens. Tomēr panākumu sarakstā Vasiļjeva veikums nebūs iekļaujams, jo pirmo reizi karjerā viņš pasaules meistarsacīkstēs netika 15 labāko vidū.
Valsts prezidents pateicas bobslejistiem un skeletonistiem par lielisko sezonu
Valsts prezidents pateicas bobslejistiem un skeletonistiem par lielisko sezonu
Valsts prezidents Raimonds Vējonis otrdien Rīgas pilī izteica atzinību Latvijas skeletonistiem un bobslejistiem par lieliskajiem startiem pasaules čempionātā un Pasaules kausa sezonā. Prezidents atzīst, ka pats ļoti seko līdzi šiem sporta veidiem, savukārt sportisti apliecina – uzmundrinājuma vārdi dod papildu spēku censties.
Olimpiskais čempions Hanju gatavs cīņai par zeltu pasaules meistarsacīkstēs
Olimpiskais čempions Hanju gatavs cīņai par zeltu pasaules meistarsacīkstēs
Divkārt par olimpisko čempionu kļuvušais daiļslidotājs Judzuru Hanju uzskata, ka ir pietiekami atlabis pēc potītes savainojuma, lai dzimtajā Japānā šonedēļ cīnītos par titulu pasaules meistarsacīkstēs. Sezonas nozīmīgākajās sacensībās Saitamas pilsētā startēs arī Deniss Vasiļjevs, kam netrūkst līdzjutēju ne tikai Latvijā, bet arī Japānā. 

Vairāk

Svarīgākais šobrīd