Sports / Ziemas sports
Atbalstītājos arī Polka, Malvīne un Āzija - Latvijas labāko slēpotāju Eiduku stiprina ģimenes zemeņu...
Atbalstītājos arī Polka, Malvīne un Āzija - Latvijas labāko slēpotāju Eiduku stiprina ģimenes zemeņu pircēji
Jau astoņus gadus ar zemeņu audzēšanu nodarbojas Eiduku ģimene, kuras labāk zināmā atvase Patrīcija ir pašlaik spēcīgākā Latvijas distanču slēpotāja. Arī uz zemenēm ir attiecināms nosaukums "Team Eiduki" - ģimene ir iekopusi tikai tik plašas platības, cik saviem spēkiem spēj apstrādāt, bet nodrošinātie ienākumi atbalsta Patrīcijas gaitas sportā. 
Ātrslidotājs Silovs treniņus atsāk laukos paša pielāgotā klētiņā
Ātrslidotājs Silovs treniņus atsāk laukos paša pielāgotā klētiņā
Pandēmijas sākums ātrslidotājam Haraldam Silovam sakrita ar sezonas noslēgumu, tādēļ viņš vispirms izmantoja iespēju atpūsties, bet aprīlī pieredzējušais sportists pakāpeniski atsāk treniņus, kam lieti noder laukos par trenažieru zāli paša pielāgotā klēts. 
Profesore Ābele: Arī Latvijā var atrast ceļu uz daiļslidošanas augstākajām virsotnēm
Profesore Ābele: Arī Latvijā var atrast ceļu uz daiļslidošanas augstākajām virsotnēm
Agitu Ābeli martā atkārtoti ievēlēja Latvijas Augstskolu sporta savienības prezidentes amatā, tomēr īpaši tuva Latvijas Sporta pedagoģijas akadēmijas (LSPA) profesorei ir daiļslidošana - sporta veids, ko viņa ir iepazinusi līdz kaulam visa mūža garumā. Ābele nešaubās, ka arī Latvijā sportisti var atrast ceļu uz daiļslidošanas augstākajām virsotnēm, ja vien visām gatavošanās procesa sastāvdaļām tiek veltīta pietiekama vērība.
Ar pieredzi un uzticību 16 gadu vecumā. Intervija ar Latvijas junioru kērlinga izlases līderi Evelīn...
Ar pieredzi un uzticību 16 gadu vecumā. Intervija ar Latvijas junioru kērlinga izlases līderi Evelīnu Baroni
Februārī pasaules junioru čempionātā kērlingā Latviju pārstāvēja enerģiskās kapteines jeb skipa Evelīnas Barones komanda, Krievijas pilsētā Krasnojarskā izcīnot 7.vietu konkurencē ar krietni vecākām sāncensēm. Jau vairāk nekā 100 spēļu zem savas valsts karoga aizvadījusī 16 gadus vecā sportiste intervijā LSM.lv pastāstīja, ka viena no pasaulē senākajām spēlēm viņu piesaista ar īpašo komandas vērtību, jo viens spēlētāju sastāvs bieži vien ir saistīts uz visu sportisko mūžu. 
Ātrslidotājs Silovs: Norvēģijas komandā mani ir pieņēmuši kā savējo
Ātrslidotājs Silovs: Norvēģijas komandā mani ir pieņēmuši kā savējo
Latvijas ātrslidotājs Haralds Silovs jau trešo gadu gatavojas kopā ar Norvēģijas izlasi, kur viņš ir sajuties kā līdztiesīgs dalībnieks. Silovs Latvijas Televīzijas "Sporta studijā" pastāstīja, ka komandā nav savstarpēju noslēpumu un valda sportiska konkurence, kas visiem palīdz sasniegt labākus rezultātus.

Vairāk

Svarīgākais šobrīd