Sports / Volejbols
Apstiprina Pasaules tūres posma pludmales volejbolā rīkošanu Jūrmalā
Apstiprina Pasaules tūres posma pludmales volejbolā rīkošanu Jūrmalā
Starptautiskā Volejbola federācija (FIVB) apstiprinājusi Pasaules tūres posma pludmales volejbola norisināšanos Latvijā. Sacensības laika posmā no 21. līdz 25.augustam norisināsies Jūrmalā, turklāt tām piešķirts trīs zvaigžņu statuss. Turnīrā piedalīsies tikai vīriešu dueti.
Pludmales volejbolisti Pļaviņš/Točs dala 5.vietu Pasaules tūres posmā Polijā
(papildināts)
Pludmales volejbolisti Pļaviņš/Točs dala 5.vietu Pasaules tūres posmā Polijā (papildināts)
Pludmales volejbolisti Mārtiņš Pļaviņš un Edgars Točs sestdien Varšavā iekļuva Pasaules tūres četru zvaigžņu posma ceturtdaļfinālā, kur zaudēja un turnīru noslēdza dalītā 5.vietā, kas duetam ir labākais sasniegums 2019.gadā, liecina rīkotāju informācija. Otrs Latvijas pāris Aleksandrs Samoilovs un Jānis Šmēdiņš pēc neveiksmes astotdaļfinālā dalīja 9.vietu.
Volejbolists Ivanovs: Izlasē ir ļoti laba ķīmija
Volejbolists Ivanovs: Izlasē ir ļoti laba ķīmija
Latvijas volejbola izlases spēlētājs Ingars Ivanovs pirms pēdējās sezonas spēles Zelta līgā pauda, ka komanda lieliski saprotas un ka ir gatava cīnīties ar spēcīgo Turcijas izlasi.
Samoilovs/Šmēdiņš un Pļaviņš/Točs sasniedz astotdaļfinālu Varšavas četru zvaigžņu turnīrā
(papildinā...
Samoilovs/Šmēdiņš un Pļaviņš/Točs sasniedz astotdaļfinālu Varšavas četru zvaigžņu turnīrā (papildināts)
Latvijas pludmales volejbolisti Aleksandrs Samoilovs un Jānis Šmēdiņš piektdien divos setos (24:22 un 21:14) tika galā ar austriešiem Klemenu Dopleru un Aleksandru Horstu, pārvarot Varšavas četru zvaigžņu pasaules tūres posma izslēgšanas spēļu pirmo kārtu. Vēlāk piektdien astotdaļfinālā iekļuva arī Mārtiņš Pļaviņš un Edgars Točs.
Samoilovam/Šmēdiņam Varšavas četru zvaigžņu turnīra izslēgšanas spēles būs jāsāk ar 1/16 finālu
(pap...
Samoilovam/Šmēdiņam Varšavas četru zvaigžņu turnīra izslēgšanas spēles būs jāsāk ar 1/16 finālu (papildināts)
Latvijas pludmales volejbola duets Aleksandrs Samoilovs un Jānis Šmēdiņš piektdien Pasaules tūres Varšavas četru zvaigžņu turnīra grupas spēlē ar 17:21 un 13:21 piekāpās krieviem Konstantīnam Semjonovam/Iļjam Ļešukovam, tādējādi automātiski nekvalificējoties izslēgšanas spēļu otrajai kārtai, liecina organizatoru informācija.
Latvijas pludmales volejbolistiem mainīgas sekmes tūres posma pamatsacensību startā
(papildināts)
Latvijas pludmales volejbolistiem mainīgas sekmes tūres posma pamatsacensību startā (papildināts)
Latvijas sieviešu pludmales volejbola duets Tīna Graudiņa/Anastasija Kravčenoka ceturtdien Varšavā zaudēja abās spēlēs Pasaules tūres četru zvaigžņu posmā grupas kārtā un netika izslēgšanas turnīrā, liecina rīkotāju informācija. Vīriešu konkurencē turnīru vēlāk ar uzvaru sāka Aleksandrs Samoilovs/Jānis Šmēdiņš, turpretim Mārtiņš Pļaviņš/Edgars Točs pirmajā mačā zaudēja.
Latvijas volejbolisti Zelta līgas spēlē uzvar Beļģiju
Latvijas volejbolisti Zelta līgas spēlē uzvar Beļģiju
Latvijas volejbola izlase sestdien turpināja cīņu Eiropas zelta līgā, kurā guva jau otro uzvaru, esot pārāki pār Beļģiju ar 3-1 (16:25, 25:21, 25:22, 25:23), un tādējādi saglabāja sev vietu Zelta līgā arī nākamsezon.
Latvijas vīriešu pludmales volejbola dueti ar mainīgām sekmēm sāk turnīru Čehijā
(papildināts)
Latvijas vīriešu pludmales volejbola dueti ar mainīgām sekmēm sāk turnīru Čehijā (papildināts)
Latvijas vīriešu pludmales volejbola pāri Aleksandrs Samoilovs/Jānis Šmēdiņš un Mārtiņš Pļaviņš/Edgars Točs ceturtdien Čehijā ar uzvaru sāka Pasaules tūres četru zvaigžņu posma grupu kārtu, nodrošinot dalību izslēgšanas spēlēs, bet nākamajos mačos zaudēja, tādēļ izslēgšanas turnīru sāks no pirmās kārtas, liecina rīkotāju informācija. Latvijas sieviešu duets Tīna Graudiņa/Anastasija Kravčenoka pirmajā spēlē pamatturnīrā zaudēja.

Vairāk

Svarīgākais šobrīd