Sports / Volejbols
Latvijas pludmales volejbolisti turnīru Ķīnā noslēdz devītajā vietā
Latvijas pludmales volejbolisti turnīru Ķīnā noslēdz devītajā vietā
Ķīnas pilsētā Dzindzjanā notiekošajā Pasaules tūres četru zvaigžņu turnīrā pludmales volejbolā Latvijas pludmales volejbolisti Mārtiņš Pļaviņš un Edgars Točs, kā arī Anastasija Kravčenoka un Tīna Graudiņa ierindojušies devītajā vietā, liecina organizatoru informācija.
Arī Graudiņa/Kravčenoka sasniedz 1/8 finālu pludmales volejbola Pasaules tūres posmā
Arī Graudiņa/Kravčenoka sasniedz 1/8 finālu pludmales volejbola Pasaules tūres posmā
Latvijas sieviešu pludmales volejbola duets Tīna Graudiņa un Anastasija Kravčenoka piektdien Ķīnā izcīnīja otro uzvaru grupā un Pasaules tūres četru zvaigžņu posmā Dzjiņdzjanas pilsētā iekļuva uzreiz astotdaļfinālā, liecina organizatoru informācija. Vīriešu konkurencē astotdaļfinālā spēlēs Mārtiņš Pļaviņš/Edgars Točs.
Latvijas pludmales volejbola dueti ar uzvarām sāk Pasaules tūres posmu Ķīnā
(papildināts)
Latvijas pludmales volejbola dueti ar uzvarām sāk Pasaules tūres posmu Ķīnā (papildināts)
Latvijas pludmales volejbola pāri Mārtiņš Pļaviņš/Edgars Točs, kā arī Tīna Graudiņa/Anastasija Kravčenoka ceturtdien Ķīnā guva uzvaras pirmajās spēlēs Pasaules tūres četru zvaigžņu posmā, kas risinās Dzjiņdzjanas pilsētā, liecina organizatoru informācija. Pļaviņš/Točs ar divām uzvarām jau nodrošināja dalību astotdaļfinālā.
Latvijas izlases volejbolisti pārbaudes spēlē zaudē Baltkrievijai
Latvijas izlases volejbolisti pārbaudes spēlē zaudē Baltkrievijai
Latvijas vīriešu volejbola izlase sestdien Jēkabpilī ar 1:3 (19:25, 25:19, 18:25, 15:25) pārbaudes spēlē piekāpās Baltkrievijas valstsvienībai, kas revanšējās par neveiksmi pirmajā mačā. Abas komandas gatavojas startam Eiropas Zelta līgā, kas startēs maija beigās. 
Pļaviņš/Točs uzvar; Samoilovs/Šmēdiņš izstājas četru zvaigžņu turnīrā Brazīlijā
(papildināts)
Pļaviņš/Točs uzvar; Samoilovs/Šmēdiņš izstājas četru zvaigžņu turnīrā Brazīlijā (papildināts)
Viens no Latvijas vadošajiem pludmales volejbola duetiem Aleksands Samoilovs un Jānis Šmēdiņš piektdien Pasaules tūres četru zvaigžņu turnīrā Brazīlijā ar 21:18, 13:21 un 17:19 piekāpās čehiem Ondržejam Perušičam un Davidam Šveineram, izstājoties no tālākās dalības turnīrā, liecina organizatoru informācija. Savukārt uzvaru izcīnīja Mārtiņš Pļaviņš un Edgars Točs.
Graudiņa/Kravčenoka nepārvar četru zvaigžņu  turnīra pirmo izslēgšanas kārtu
(papildināts)
Graudiņa/Kravčenoka nepārvar četru zvaigžņu turnīra pirmo izslēgšanas kārtu (papildināts)
Latvijas sieviešu pludmales volejbola duets Tīna Graudiņa un Anastasija Kravčenoka piektdien trīs setos ar 18:21, 21:11 un 17:15 pārspēja ASV spēlētājas Britāniju Hočevaru un Karliju Vopetu Brazīlijā notiekošā četru zvaigžņu Pasaules tūres posmā, liecina organizatoru informācija. Taču turpinājumā Latvijas duets piedzīvoja neveiksmi pirmjā izslēgšanas spēļu kārtā. Izslēgšanas turnīru piektdien sasniedza arī Mārtiņš Pļaviņš un Edgars Točs.
Latvijas volejbolisti pārbaudes spēlē pārspēj Baltkrieviju
Latvijas volejbolisti pārbaudes spēlē pārspēj Baltkrieviju
Daudzus jaunus spēlētājus sastāvā iesaistījusī Latvijas vīriešu volejbola izlase ceturtdien Talsos ar 3:2 (25:23, 17:25, 25:21, 24:26, 15:12) uzvarēja Baltkrievijas valstsvienību pārbaudes spēlē. Abas komandas gatavojas startam Eiropas Zelta līgā, kas startēs maija beigās. 
Samoilovam/Šmēdiņam uzvara un zaudējums pludmales volejbola Pasaules tūres posma startā
(papildināts...
Samoilovam/Šmēdiņam uzvara un zaudējums pludmales volejbola Pasaules tūres posma startā (papildināts)
Latvijas spēcīgākais pludmales volejbola pāris Aleksandrs Samoilovs/Jānis Šmēdiņš ceturtdien uzvarēja pirmajā spēlē Pasaules tūres četru zvaigžņu posmā, kas risinās Brazīlijā, bet otrajā mačā zaudēja un izslēgšanas turnīru sāks no pirmās kārtas, liecina organizatoru informācija. Pirmajā spēlē grupā zaudēja Mārtiņš Pļaviņš/Edgars Točs, kā arī Latvijas sieviešu duets Tīna Graudiņa/Anastasija Kravčenoka.
Latvijas valstsvienības volejbolisti saliedējas neierastos brīvdabas izaicinājumos
Latvijas valstsvienības volejbolisti saliedējas neierastos brīvdabas izaicinājumos
Vienots darbs vienotam mērķim nerodas tikai sporta zālē. Neierasta vide un apstākļi komandai liek savilkties vienā dūrē, lai vēlāk laukumā parādītu kopējo spēku. Komandu saliedēšanās pasākumi ir dažādi - Latvijas vīriešu volejbola izlasei tas sākās nomaļā dzelzceļa stacijā un tālāk veda arvien dziļāk mežā. Spēlētājiem nebija ne jausmas, ka būs jāorientējas, jāmeklē apslēpti uzdevumi un tie arī jāizpilda.
Latvijas izlases volejbolisti sāk gatavošanos Zelta līgas turnīram
Latvijas izlases volejbolisti sāk gatavošanos Zelta līgas turnīram
Piektdien sākas hokeja pavasara galvenais notikums – pasaules čempionāts, taču Ķīšezera krastos startam Eiropas Zelta līgā gatavojas Latvijas vīriešu volejbola izlases spēlētāji. Darbu ar izlasi turpina pieredzējušais igauņu speciālists Avo Kēls, savukārt kandidātu sarakstā notikušas pārmaiņas un uz izlasi izsaukti daudzi gados jauni volejbolisti. 
Samoilovs/Šmēdiņš Pasaules tūres posmā zaudē cīņā par vietu pusfinālā
Samoilovs/Šmēdiņš Pasaules tūres posmā zaudē cīņā par vietu pusfinālā
Latvijas spēcīgākais pludmales volejbola duets Aleksandrs Samoilovs/Jānis Šmēdiņš sestdien Ķīnas pilsētā Sjameņā ar uzvaru sāka izslēgšanas turnīru Pasaules tūres četru zvaigžņu posmā, tomēr nākamajā spēlē zaudēja un netika pusfinālā, sacensības noslēdzot dalītā 5.vietā, liecina organizatoru informācija.

Vairāk

Svarīgākais šobrīd