Sports / Basketbols
Basketbolistam Bertānam 11 punkti, «Mavericks» ar zaudējumu atvadās no «play-off» cerībām
Basketbolistam Bertānam 11 punkti, «Mavericks» ar zaudējumu atvadās no «play-off» cerībām
Nacionālās Basketbola asociācijas (NBA) izslēgšanas turnīrs šogad noritēs bez latviešu pārstāvēto klubu iesaistes, tapa zināms piektdien, kad Dāvja Bertāna pārstāvētā Dalasas "Mavericks" ar 112:115 spēles galotnē zaudēja Čikāgas "Bulls". Bez Kristapa Porziņģa ierindā pie uzvaras tika Vašingtonas "Wizards", kas ar 114:108 pārspēja Maiami "Heat", liecina NBA informācija.
Dalasas «Mavericks» ar basketbolistu Bertānu rezervē gūst svarīgu uzvaru; «Wizards» bez Porziņģa zau...
Dalasas «Mavericks» ar basketbolistu Bertānu rezervē gūst svarīgu uzvaru; «Wizards» bez Porziņģa zaudē
Saspringtā galotnē trešdien latviešu basketbolista Dāvja Bertāna pārstāvētā Dalasas "Mavericks" ar 123:119 pārspēja Sakramento "Kings", saglabājot cerības iekļūt Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) izslēgšanas spēļu turnīrā. Tikmēr cerības zaudējusi Vašingtonas "Wizards" bez Kristapa Porziņģa ierindā ar 116:134 zaudēja Atlantas "Hawks", liecina līgas informācija.
Basketbolista Porziņģa «Wizards» zaudē cerības tikt izslēgšanas spēlēs; neveiksme arī Bertānam
Basketbolista Porziņģa «Wizards» zaudē cerības tikt izslēgšanas spēlēs; neveiksme arī Bertānam
Teorētiskas iespējas sasniegt Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) izslēgšanas spēļu turnīru svētdien zaudēja latviešu spēlētāja Kristapa Porziņģa pārstāvētā Vašingtonas "Wizards", kas ar 109:118 piekāpās Ņujorkas "Knicks". Ceļu uz "play-off" sarežģījusi arī Dāvja Bertāna Dalasas "Mavericks", kas ar 130:132 pagarinājumā piekāpās Atlantas "Hawks", liecina NBA informācija.
Basketbolists Porziņģis zaudē NBA mačā; Bertāns netiek laukumā
(papildināts)
Basketbolists Porziņģis zaudē NBA mačā; Bertāns netiek laukumā (papildināts)
Svētdienas agrajā Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) spēlē Dāvja Bertāna pārstāvētā Dalasas "Mavericks" izbraukumā ar 104:110 zaudēja Šārlotas "Hornets". Zaudējumu piedzīvoja arī Kristapa Porziņģa Vašingtonas "Wizards", kas izbraukumā ar 104:114 piekāpās Totonto "Raptors", liecina līgas informācija.
Porziņģim augsta precizitāte uzvarētā NBA mačā; Bertāns netiek laukumā zaudējumā
Porziņģim augsta precizitāte uzvarētā NBA mačā; Bertāns netiek laukumā zaudējumā
Četru zaudējumu sēriju piektdien pārtrauca latviešu basketbolista Kristapa Porziņģa pārstāvētā Vašingtonas "Wizards", kas ar 136:124 pārspēja Sanantonio "Spurs". Zaudējumu piedzīvoja Dāvja Bertāna Dalasas "Mavericks", kas ar 109:117 piekāpās Šārlotas "Hornets", liecina Nacionālās Basketbola asociācijas (NBA) informācija.

Vairāk

Svarīgākais šobrīd