Sports / Basketbols
Valstsvienības basketbolista Artūra Žagara tētis: Labāku dāvanu Tēva dienā grūti iedomāties
Valstsvienības basketbolista Artūra Žagara tētis: Labāku dāvanu Tēva dienā grūti iedomāties
Pasaules kausa finālturnīrs parādīja daudzu basketbolistu talantu, bet pirmajā spēlē pret Libānu pat iedomāties nevarēja, ka, tuvojoties čempionāta beigām, par Artūru Žagaru runās visi – no Latvijas virtuvēm līdz Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) izlūkiem. Lielākais prieks varētu būt Artūra ģimenei, un basketbolista tēvs Juris Žagars neslēpj, ka ar dēlu lepojas. 
Basketbolistu sagaidīšanu no Pasaules kausa pirmdien varēs vērot LTV7
(papildināts)
Basketbolistu sagaidīšanu no Pasaules kausa pirmdien varēs vērot LTV7 (papildināts)
Latvijas basketbola valstsvienība no Pasaules kausa basketbolā atgriezīsies mājās pirmdien, 11. septembrī, un svinīgā komandas sagaidīšana norisināsies plkst. 17.30 Rīgas centrā, pie Brīvības pieminekļa, informēja Rīgas domē. Basketbolistu sagaidīšanu jau no plkst. 16.20 tiešraidē translēs Latvijas Televīzija (LTV).
Just līdzi Latvijai – unikāla pieredze. Basketbola fanu saziņas grupā iesaista arī valsts eksprezide...
Just līdzi Latvijai – unikāla pieredze. Basketbola fanu saziņas grupā iesaista arī valsts eksprezidentu
Latvijas basketbolistiem līdzi jūt lieli un mazi, dzimtenē un citur pasaulē, tostarp Manilā, kur notiek Pasaules kausa finālturnīrs. To, ka Latvija spēj daudzas lietas, pierāda arī līdzjutēji Filipīnās. Iespējams, tikai latviešiem kopā ar vēl pieciem simtiem līdzjutēju sociālā medija saziņas grupā ir arī bijušais Valsts prezidents Raimonds Vējonis. 
«Mērķis – piektie pasaulē!» Līdzjutēji pārliecināti par basketbola izlases finišu Pasaules kausā
(pa...
«Mērķis – piektie pasaulē!» Līdzjutēji pārliecināti par basketbola izlases finišu Pasaules kausā (papildināts)
Saspringtā Pasaules kausa spēlē Latvija ceturtdien uzveica Itālijas basketbola valstsvienību, un tas nozīmē, ka Latvija cīnīsies par 5. vietu Pasaules kausā, spēlējot pret Lietuvas izlasi. Ticību komandas uzvarai visas spēles laikā nezaudēja Esplanādē sanākušie līdzjutēji, kas ir pārliecināti, ka Pasaules kausā iegūsim piekto vietu. Lai šis nebūtu pēdējais pasaules čempionāts, bet tikai sākums – teica vēl citi. 

Vairāk

Svarīgākais šobrīd