Sākusies pieteikšanās uzņēmēju dienām Latgalē

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 5 gadiem.

Sākusies pieteikšanās pasākumam “Uzņēmēju dienas Latgalē 2019”, kas Daugavpilī norisināsies 10. un 11.maijā.

Pasākumam šogad iecerēts jauns formāts, veidojot to kā biznesa un karjeras iespēju festivālu, nodrošinot arī jau ierasto izstādi uzņēmējiem, veicinot savstarpēju sadarbību un tīklošanos. Pasākuma laikā plānots rīkot dažādas aktivitātes, tostarp biznesa forumu ar paneļdiskusijām, kur piedalīsies kā uzņēmēji, tā arī pašvaldību pārstāvji.

Paredzētas Latgales Biznesa kluba nozaru ekspertu prezentācijas un konsultācijas, kā arī informatīvi semināri skolu jauniešiem par nākotnes karjeras iespējām.

Daugavpils domes Attīstības nodaļas biznesa nodaļas vadītājs Vladimirs Nadeždins
00:00 / 01:02
Lejuplādēt

“Uzņēmēju dienas kā vienmēr ir liela uzņēmēju izstāde. Tā ir arī konference, kurā tiek apspriesti ar uzņēmējdarbību saistītie notikumi.

Šogad nedaudz tiek mainīts formāts. Bez uzņēmējiem tiek ielūgtas mācību iestādes, tāpēc arī to var apmeklēt skolnieki, augstāko mācību iestāžu studenti, kas var iepazīties reizē gan ar izglītības iespējām, gan arī ar darba iespējām.

Otrkārt arī šajā gadā būs pārstāvēta Nodarbinātības valsts aģentūra ar viņiem jau raksturīgo vakanču gadatirgu. Principā, trīs tādi pasākumi apvienoti vienā lielā pasākumā. Pieteikties var jau tagad. Gaidām uzņēmējus ar saviem pieteikumiem piedalīties uzņēmēju dienās. Parasti piedalās no 100 līdz 130 uzņēmumiem,” stāstīja Daugavpils domes Attīstības nodaļas biznesa nodaļas vadītājs Vladimirs Nadeždins.

Pasākumu organizē Latvijas Tirdzniecības un rūpniecības kamera sadarbībā ar Daugavpils pilsētas domi un Latgales plānošanas reģionu.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti