IKEA veikalu Latvijā atklās 30.augustā

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 5 gadiem.

Latvijā pirmo zviedru mājokļa preču veikalu IKEA atklās 30. augustā, informēja uzņēmuma pārstāvji.

Veikals atrodas uz pašas Rīgas robežas Biķeru ielā 2 Dreiliņos, Stopiņu novadā. Latvijas IKEA būs lielākais veikals Baltijas valstīs ar platību 34 500 kvadrātmetri.

Tajā būs pieejamas vairāk nekā 8000 dažādas Zviedrijas dizaina preces mājokļa labiekārtošanai par tik zemu cenu, lai tās varētu atļauties pēc iespējas vairāk cilvēku. 

"Rit pēdējās dienas līdz IKEA veikala atklāšanai Latvijā, un šodien sākam Rīgas un Pierīgas iedzīvotājiem piegādāt IKEA katalogu latviešu valodā. No 30. augusta gaidīsim ikvienu lielākajā IKEA veikalā Baltijas valstīs. IKEA vīzija ir radīt labāku ikdienas dzīvi daudziem, piedāvājot plašu klāstu funkcionālu, laba dizaina mājokļa labiekārtošanas preču par tik zemām cenām, lai tās varētu atļauties pēc iespējas vairāk cilvēku," stāstīja IKEA veikala vadītāja Inga Filipova. 

IKEA veikalā darbosies arī restorāns ar 450 sēdvietām, kā arī bistro un Zviedrijas pārtikas preču veikals. Restorāna apmeklētāji varēs nogaršot tradicionālos zviedru ēdienus, piemēram, gaļas bumbiņas un lasi, kā arī dažādus latviešu ēdienus.

"Paul Mason Properties" ir IKEA franšīzes ņēmējs Latvijā, un tā īpašniekam pieder arī IKEA veikals Lietuvā un Islandē. Kopējie līdzšinējie ieguldījumi IKEA Rīgas veikalā ir vairāk nekā 50 miljoni eiro. 

IKEA pazīstams ar zemām mēbeļu un citu mājokļa preču cenām. Uzņēmums dibināts Zviedrijā 1943. gadā. Pašlaik 50 pasaules valstīs darbojas 410 IKEA veikalu.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti