«Baltcom» iegādājies telekomunikāciju operatoru «IZZI»

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 10 gadiem.

Telekomunikāciju pakalpojumu uzņēmums SIA Baltcom TV ir noslēdzis darījumu par SIA IZZI COM un IZZI grupas uzņēmumu iegādi. Baltcom TV kļūst par visu IZZI COM daļu īpašnieku, medijus informēja kompāniju pārstāve Gunta Līne. Darījuma cena un citi darījuma nosacījumi ir konfidenciāli.

Baltcom un IZZI arī turpmāk darbosies kā atsevišķas juridiskas vienības. Gan Baltcom, gan IZZI klienti turpinās saņemt visus līdzšinējos pakalpojumus un varēs pieteikties arī plašākam pakalpojumu klāstam, piemēram, komplektā ar telekomunikācijām iegādāties arī elektroenerģiju. Pašreizējo pakalpojumu cenas un nosacījumi saglabāsies nemainīgi, bet perspektīvā tiks attīstīti jauni, izdevīgi un interesanti piedāvājumi.

“Mūsu stratēģija ir būt vienam no elektronisko sakaru nozares līderiem, gan attīstot jaunus pakalpojumus, gan paplašinot infrastruktūras pārklājumu un mūsu pakalpojumu pieejamību visā Latvijā. Darījums ļaus mums paplašināt Baltcom telekomunikāciju infrastruktūras pārklājumu par aptuveni 30%,” norāda Vojko Rovere, Baltcom valdes priekšsēdētājs. “Vislielākais ieguvējs darījuma rezultātā būs patērētājs. IZZI klientiem attīstīsim un piedāvāsim visas tās priekšrocības, ko jau šobrīd bauda Baltcom pakalpojumu lietotāji, tostarp 250 Mbit/s platjoslas internetu kā Baltcom platjoslas interneta standarta ātrumu, iespēju iegādāties elektroenerģiju komplektā ar telekomunikāciju pakalpojumiem un citas.”

“Arī IZZI klienti būs ieguvēji no uzņēmumu apvienošanās, jo lielāks un spēcīgāks uzņēmums varēs gan nostiprināt esošo pakalpojumu kvalitāti, gan straujāk attīstīt un piedāvāt jaunākās paaudzes telekomunikāciju pakalpojumus,” papildina Andris Zeļonka, SIA IZZI valdes loceklis.

Baltcom TV ir viens no vadošajiem telekomunikāciju uzņēmumiem Latvijā, kas piedāvā analogās un interaktīvās digitālās TV pakalpojumus, ātrgaitas internetu un fiksēto telefonsakaru pakalpojumus un kopš 2013. gada augusta arī elektroenerģijas tirdzniecības pakalpojumus mājsaimniecībām. Baltcom TV īpašnieki ir RPAX One S.A., Mackonar Impex Limited un VAS Latvijas Valsts radio un televīzijas centrs.

SIA IZZI ir otrs lielākais kabeļtelevīzijas pakalpojumu sniedzējs Latvijā.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti