Baltijas galvaspilsētās degvielas cenas stabilas, kāpums tikai dīzeļdegvielas cenai Rīgā

Pagājušajā darba nedēļā degvielas cenas Baltijas valstu galvaspilsētās lielākoties nemainījās, taču izņēmums bija dīzeļdegvielas cenas kāpums Rīgā, liecina aģentūras LETA apkopotie dati par degvielas cenu izmaiņām Baltijas valstu galvaspilsētās.

Darba nedēļas nogalē dārgākais benzīns bija nopērkams Tallinā, sekoja Rīga, bet zemākā benzīna cena bija Viļņā. Arī dīzeļdegvielai augstākā cena bija Tallinā, pavisam nedaudz atpalika cena Rīgā, bet zemākā cena bija Viļņā.

Rīgā "Circle K" degvielas uzpildes stacijā Krasta ielā 95. markas benzīna cena piektdien bija 1,614 eiro par litru, kas ir tikpat, cik pirms nedēļas. Savukārt dīzeļdegvielas cena nedēļas laikā auga par 1,4% līdz 1,494 eiro par litru.

Viļņā degvielas cenas nemainījās, un tāpat kā iepriekšējā piektdienā "Circle K" degvielas uzpildes stacijā Savanorju prospektā 95.markas benzīna cena bija 1,504 eiro par litru, bet dīzeļdegviela maksāja 1,364 eiro par litru.

Arī Tallinā šī nedēļa aizritēja bez izmaiņām un "Circle K" uzpildes stacijās 95. markas benzīns un dīzeļdegviela piektdien maksāja attiecīgi 1,699 eiro un 1,499 eiro par litru.

Autogāzes cena Rīgā kāpa par 7,3% - līdz 0,735 eiro par litru, bet pārējās Baltijas valstu galvaspilsētās autogāzes cena nemainās. Tallinā tāpat kā pirms nedēļas tā bija 0,74 eiro par litru, bet Viļņā - 0,632 eiro par litru.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti