Restorāns atrodas Dienvidfrancijā, un to vada itāļu-argentīniešu izcelsmes šefpavārs Mauro Kolagreko. Svinīgajā pasākumā Singapūrā viņš uzsvēra, ka ēdienam un virtuvei nav robežu, bet Francija ļauj viņam pašizpausties. Jau iepriekš sarunā ar žurnālistiem viņš atzina, ka īpaši mīl citronus un plaši tos izmanto pavāra darbā. Savukārt uzņēmuma īpašnieki ar prieku atzīst, ka tituls ir jau otrais panākums šogad, jo pirms neilga laika tika saņemta trešā “Mišelin” zvaigzne.
“Top 50” sastādītāji informē, ka otrā vieta šogad piešķirta restorānam “Noma” Dānijas galvaspilsētā Kopenhāgenā. Tas arī ir pirmais ēdināšanas uzņēmums ar tik spilgtu debiju. Savukārt trešajā vietā ir restorāns “Asador Etxebarri” Spānijas ziemeļdaļā netālu no Bilbao pilsētas.