Rīgas horeogrāfijas vidusskola aicina uz ikgadējo audzēkņu koncertu

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 8 gadiem.

19. maijā Latvijas Nacionālajā operā notiks tradicionālais Rīgas horeogrāfijas vidusskolas audzēkņu koncerts, kurā skatītājiem savu talantu un varēšanu apliecinās topošie klasiskā baleta dejotāji.

Šogad Rīgas horeogrāfijas vidusskolu pedagogu Jūlijas Gurvičas un Sergeja Neikšina vadībā absolvē Paula Lieldidža-Kolbina,  Nikola Kauliņa, Darjana Makarova, Anastasija Bačilova, Germans Ševčenko un Oskars Marāns. 

Koncerta programmā būs klasiskie pas de deux  no P. Čaikovska baletiem „Gulbju  ezers” un „Apburtā princese”, R. Drigo   baleta ”Arlekināde”, B. Asafjeva baleta „Parīzes liesmas”. Publikas vērtējumam tiks sniegtas jaunas oriģinālas mūsdienu  klasiskās dejas un raksturdeju horoegrāfijas jaunāko, vidējo un vecāko klašu audzēkņu izpildījumā, kas tapušas ciešā sadarbībā ar skolas pedagogiem.

Ar savu izteiksmīgo un pārliecinošo sniegumu skatītājus iepriecinās arī Berlīnes valsts baletskolas audzēkņi II starptautiskā Baltijas baleta konkursa balvu ieguvēji Indra Starks, Mateušs Vazs Gimarešs (Matheus Vaz Guimaraes) un Stīne Kristapsone.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti