Briseles laikmetīgās dejas skola «P.A.R.T.S.» rīkos studentu uzņemšanu Rīgā

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 8 gadiem.

16. janvārī Rīgā, deju skolā "Dzirnas" laikmetīgās dejas skola "P.A.R.T.S.", kas atrodas Briselē, rīkos jaunu studentu uzņemšanu nākamajam trīs gadu mācību ciklam.

"P.A.R.T.S." ir starptautiski pazīstama laikmetīgās dejas skola, kas piedāvā augstas kvalitātes profesionālu izglītību un palīdz studentiem kļūt par patstāvīgiem un domājošiem māksliniekiem. "P.A.R.T.S." 1995.gadā dibināja atzītā beļģu horeogrāfe un kompānijas "Rosas" vadītāja Anna Terēze de Kersmākere, par pasniedzējiem ik gadu pieaicinot spožākos Eiropas un pasaules laikmetīgās dejas māksliniekus un teorētiķus.

Studijas "P.A.R.T.S." ilgst trīs gadus un notiek angļu valodā. Skolā mācās studenti no visas pasaules, to absolvējuši arī Latvijas dejotāji Krišjānis Sants un Rūta Pakalne.

Lai kļūtu par P.A.R.T.S. studentu, jāiztur atlases konkurss, kas notiks divās kārtas. Priekšatlases norisināsies Rīgā, kā arī vēl 24 pasaules pilsētās. Fināla kārta notiks Briselē no 4. līdz 9.aprīlim. Finālā piedalīties tie, kuri būs izturējuši priekšatlasi. Mācības sāksies šī gada septembrī un turpināsies līdz 2019.gada jūnijam. Nākamā uzņemšana notiks tikai 2019.gadā.

Uz priekšatlases konkursu Rīgā 16.janvārī ir gaidīti talantīgi dejotāji vecumā no 18 līdz 23 gadiem, ar vidusskolas diplomu, kas iegūts līdz 2016.gada 1.septembrim, un angļu valodas zināšanām. Atlasē būs jāpiedalās klasikas un laikmetīgās dejas nodarbībās, kā arī japarāda iepriekš sagatavots vienu minūti garš solodarbs. Atlases rezultāti tiks paziņoti tajā pašā dienā.

Lai piedalītos  "P.A.R.T.S." priekšatlases konkursā Rīgā, dalībniekiem iepriekš obligāti jāreģistrējas "P.A.R.T.S." mājaslapā.

Priekšatlases konkurss notiks deju skolas "Dzirnas" telpās Rīgā, Lāčplēša iela 106, k-1.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti