«Willow Farm»: Grupas jaunais singls ir skarbāks un asāks

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 10 gadiem.

Salīdzinājumā ar citiem pēdējā laika grupas „Willow Farm” ierakstiem jaunākais radiosingls ir skanējuma ziņā skarbāka un asāka dziesma, nododot dziesmu klausītāju vērtējumam, norāda Liepājas grupas līderis un dziesmas „Tevis tur nav” teksta un mūzikas autors Emīls Dreiblats.

Vispirms jauno dziesmu "Tevis tur nav" grupa "Willow Farm" iespēlējusi vairākos koncertos, tad tās skanējums noslīpēts ierakstu studijā "FM Sound Studio" skaņu inženiera Egila Meža vadībā, bet tagad ieraksts tiek nodots klausītāju vērtējumam.

"Salīdzinājumā ar citiem pēdējā laika grupas ierakstiem, šī ir skanējuma ziņā skarbāka un asāka dziesma, bet tieši tādēļ to izvēlējāmies parādīt plašākai auditorijai – galu galā, spēks ir tieši dažādībā un daudzveidībā," uzsver Emīls Dreiblats.

Dziesma, kā jau man tas ierasts, ir ļoti personiska, bet nedomāju, ka manas kāda mirkļa izjūtas būtu ļoti svešas visai pārējai cilvēcei, tādēļ katrs tur var saklausīt arī kaut ko sev tuvu un pazīstamu," domā mūziķis.

Grupa „Willow Farm” pašlaik turpina darbu pie materiāla apkopošanas jaunajam albumam, un drīzumā atsāks strādāt studijā.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti