«Sus Dungo» raksta otro studijas albumu un gatavojas turnejām

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 9 gadiem.

Grupa „Sus Dungo” oktobra beigās plāno doties koncertturnejā uz Vāciju un Itāliju. Kā Pieci.lv atzina mūziķes, grupa ļoti gaida šos ceļojumus. Tāpat grupa turpina aktīvu darbu pie sava otrā albuma, kura iznākšana paredzēta šoruden.

Albuma iznākšanai neizbēgami sekos koncerti tepat Latvijā, norāda mūziķes. Lai gan albuma nosaukums vēl nav zināms, grupas dalībnieces uzskata, ka ir pagājis zināms laiks un tapušas jaunas dziesmas, kuras jāieraksta un jāizdod.

„Mēs uzskatām, ka mūsu darbi reflektē mūsu iekšējo attīstību, līdz ar to mēs ejam uz priekšu un nav pašmērķis darīt kaut ko ļoti līdzīgu vai pilnīgi pretēju,” grupas viedokli pauž Elizabeta Lāce.

Pirmais grupas ieraksts "Rasā pēdas" iznāca 2012.gadā.

Atceroties savu pirmo koncertturneju Itālijā, mūziķes atzīst, ka tā bijusi laba pieredze.

"Mēs pamazām iepazinām viena otru un sapratām, kā tas ir braukt tādā tūrē, kur tev katru dienu ir citā vietā koncerts, ir pārbraucieni un nogurums," stāsta Elizabete Balčus, atzīstot, ka lielo mūziķu dzīvi galīgi nav viegla, taču gandarījums ir.

Rudenī grupa „Sus Dungo” turpinās piedalīsies arī Latvijas Nacionālā teātra izrādē „Kabarē”. Grupas mūziķes režisores Indras Rogas iestudējumā gan dejo un dzied, gan aktīvi piedalās mizanscēnās.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti