«Prāta vētra» publiskos singlu «Ziemu apēst» no gaidāmā albuma

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 9 gadiem.

Otrdien, 10. februārī, grupa "Prāta vētra" klausītāju vērtējumam nodos pirmo singlu "Ziemu apēst" no pavasarī gaidāmā albuma "7 soļi svaiga gaisa", pavēstīja grupas pārstāve Guna Zučika.

"Prāta vētra" jauno albumu "7 soļi svaiga gaisa" ierakstījusi Berlīnē, studijā "Hansa Studio". Albuma producents ir Alekss Silva, ar kuru grupa jau ir strādājusi pie albuma "Četri krasti", kā arī dziesmām "Colder" un "Plaukstas lieluma pavasaris".

"Pēc eksperimentēšanas ar iepriekšējiem albumiem mums bija sajūta, ka gribam atgriezties pie "klasiskās" "Prāta vētras", tādēļ izvēlēties producentu bija viegli. Viss labi salikās, Alekss bija brīvs, tāpat kā "Hansa Studio", kur jau sen gribējām ierakstīties," teikts "Prāta vētras" vēstījumā.

Gaidāmā albuma singla "Ziemu apēst" pirmatskaņojums notiks "Radio SWH" ēterā 10.februārī plkst 8.15, bet dziesmas video versijas pirmizrāde - 10. februārī plkst. 8.20 "Lattelecom" televīzijā un "Lattelecom" interneta televīzijā. Tam sekos dziesmas "Ziemu apēst" interaktīvās mājaslapas atvēršana.

10.februārī plkst. 10 "Prāta vētra" uzsāks arī vasaras koncerttūres biļešu pārdošanu.

"7 soļi svaiga gaisa" koncerti notiks 25. jūlijā Jelgavā, Lielupes pļavā pretī Jelgavas pilij, 31.jūlijā Ventspilī, Reņķa dārzā, 15.augustā Valmierā, Pauku priedēs, 29.augustā Rīgā, "New Hanza City" teritorijā.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti