Rīta Panorāma

Intervija ar izglītības un zinātnes ministri Andu Čakšu

Rīta Panorāma

Tuta aicina uz vasaras koncertiem astoņās Latvijas pilsētās

"Prāta vētra" Liepājā noslēgs koncerttūri "Gads bez kalendāra"

«Prāta vētra» gatavojas koncertam Liepājā; būšot arī kāds pārsteigums

Sestdien, 22. jūlijā, Liepājas stadionā "Daugava" grupa "Prāta vētra" noslēgs divu gadu koncerttūri "Gads bez kalendāra", informēja koncerta rīkotāji.

"Vakar skatījos, kā Liepājas stadionā "Daugava" sāk celt sestdienas koncerta skatuvi, un atcerējos, kā pirms 30 gadiem turpat netālu "Pūt vējiņos" mēs kā jaunā grupa saņēmām pirmo lielo balvu par uzvaru festivālā "Liepājas Dzintars". Pēc tam laimīgi braukājām apkārt pa vēju pilsētu siltajā vasaras naktī, meklējot piedzīvojumus," atmiņās kavējās grupas solists Renārs Kaupers.

"Brīnišķīgi, ka atkal varēsim iepriecināt liepājniekus un pilsētas viesus ar savām dziesmām. Tā ir milzu izredzētība atkal un atkal atgriezties uz skatuves un būt kopā ar klausītājiem. Domāju, ka būs interesanti arī tiem, kuri jau bijuši uz "Gads bez kalendāra" koncertiem pagājušajā vasarā. Esam nedaudz pamainījuši dziesmu secību, dažas dziesmas pirmo reizi skanēs dzīvajā izpildījumā, un runā, ka būšot arī kāds pārsteigums!" sacīja Kaupers.

Ieeja koncerta teritorijā būs atvērta no pulksten 18.00. Koncerta sākums pulksten 20.00. Koncerta īpašais viesis – pop un hip-hop māksliniece Būū.

Koncerta apmeklētājiem jāņem vērā, ka personīgo automašīnu novietošana stadiona tuvumā būs apgrūtināta. Stundu pēc koncerta beigām satiksme stadiona tuvumā var būt ierobežota vai slēgta, lai koncerta apmeklētāji, kas dodas ar kājām, varētu droši izkļūt no koncerta teritorijas.

Tāpat tiek atgādināts, ka teritorijā nedrīkstēs ienest lietussargus, "selfijstikus", foto un video aparatūras statīvus, saliekamos krēslus, ēdienu un dzērienus, profesionālu foto, video un audio aparatūru (izņemot ar pasākuma organizatora īpašu atļauju), šaujamieročus, asus priekšmetus, pirotehniku, lāzerpildspalvas, bīstamas vielas un priekšmetus, ķiveres, skeitborda dēļus un citus aktīvā sporta piederumus, liela izmēra mugursomas un dzīvniekus.

Ar bērnu ratiņiem ieeja koncerta teritorijā ir atļauta. Drošības apsvērumu dēļ aizliegts koncerta laikā ar bērnu ratiņiem atrasties pūlī un/vai skatuves priekšā. Atļauts ienest zīdaiņiem paredzēto pārtiku oriģinālā iepakojumā un dzērienu bērnu pudelītē (izņemot karstu ūdeni).

Jāņem vērā, ka koncerta biļetes ir aizliegts izmantot kā balvas konkursos un zīmolu reklāmā bez organizatoru atļaujas.

Dziesmu audio/video publicēšana pilnā garumā medijos, tajā skaitā sociālo tīklu kontos, bez atļaujas ir aizliegta un uzskatāma par autortiesību pārkāpumu.

Koncerta vietas un apkārtējās teritorijas karte
Koncerta vietas un apkārtējās teritorijas karte

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti