Piedalies «Lielās mūzikas balvas 2018» prognožu spēlē!

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 5 gadiem.

Jau sesto gadu pēc kārtas Latvijas Radio 3 "Klasika" piedāvā Lielās mūzikas balvas (LMB) prognožu spēli, kurā ikviens tiek aicināts prognozēt iespējamos laureātus.

Prognožu spēlē iespējams piedalīties no 18. februāra līdz "Lielās mūzikas balvas 2018" pasniegšanas ceremonijas dienai – 5. martam plkst. 12.00, kad "Klasikas" raidījumā "Benefice" kopā ar mūzikas ekspertiem tiks apkopoti simtgades muzikālie iespaidi, atzinumi un pārdomas.

Lai skatītu šo resursu, mums ir nepieciešama jūsu piekrišana sīkdatnēm.

 

Prognožu spēle ir lieliska balsošanas iespēja, kurā ikviens ir aicināts prognozēt favorītus un salāgot savu redzējumu ar žūrijas lēmumu, kas taps zināms vienīgi ceremonijas pasniegšanas brīdī...

Atšķirībā no balsojuma citos portālos, kur iespējams nobalsot tikai par vienu favorītu, "Klasikas" prognožu spēlē noteikti

jābalso par vienu kandidātu katrā kategorijā.

Tie prognožu spēles dalībnieki, kuru prognozes izrādīsies žūrijas vērtējumam vistuvākās, piedalīsies vērtīgu balvu izlozē.

Prognožu spēles uzvarētāji tiks izlozēti un paziņoti 5. marta vakarā, kad "Klasikā" noslēgsies tiešraide no "Lielās mūzikas balvas 2018" pasniegšanas ceremonijas Latvijas Nacionālajā operā un baletā.
 

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti