Mūziķe Alise Haijima izdod singlu «Tu izvēlējies palikt»

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 4 gadiem.

Māksliniece Alise Haijima izdevusi trešo singlu “Tu izvēlējies palikt” | 残”,  kas veido triloģiju kopā ar iepriekšējiem diviem singliem “Krāsas | 色” un “Es meklēju |探”, medijus informē mūziķes pārstāvji.

Haijimas ikdienā būtiska ir japāņu valoda, viņa uzskata, ka arī caur savām dziesmām jāmēģina mācīt latviešiem japāņu valodu un hieroglifus. Tieši tāpēc visām Alises dziesmām klāt tiek likti hieroglifi. Arī jaunā dziesma “Tu izvēlējies palikt” tiek prezentēta kopā ar savu hieroglifu: 残.

Dziesmas “Tu izvēlējies palikt'' | 残” vārdu iedvesma nākusi no mūziķes pieredzes ar viņas tuviniekiem, kuri viņai izpalīdzējuši smagos brīžos un palīdzējuši tikt tuvāk saviem mērķiem.

“Dziesma ir par pateicību mīļotajiem cilvēkiem, pateicību par būšanu kopā neskatoties uz grūtajiem apstākļiem.

Nereti gadās sastapties ar grūtībām raksturu, uzskatu un personīgo dažādību dēļ, taču “īstie” cilvēki paliks ar tevi neatkarīgi no tā, kāds tu esi,” stāsta Haijima.

Mūziķe uzsver, ka arī dziesmas izdošanas datums ticis plānots apzināti – pirms Ziemassvētkiem, jo šis ir laiks, kad visvairāk vajadzētu atgādināt ikvienam, ka ir jābūt pateicīgam par saviem tuviniekiem, par kuriem, iespējams, ikdienas skrējienā esam aizmirsuši novērtēt tik, cik vajadzētu.

Dziesmas mūziku un vārdus Haijima radījusi ar savas mazās māsas palīdzību. Producēja Jānis Kalve un Lotars Lodziņš. Basģitāras un ģitāras partijas iespēlēja “Prāta vētras” ģitārists Ingars. Dziesmas izdevēji – “Communication ART”.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti