Liepājā skanēs ikgadējais labdarības koncerts «Tu esi mans draugs»

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 8 gadiem.

6.februārī plkst. 19 Liepājas baptistu Pāvila draudzes baznīcā notiks biedrības "Dižvanagi" un Mārtiņa Freimaņa fonda rīkotais ikgadējais labdarības koncerts "Tu esi mans draugs".

Koncertā piedalīsies Olga Rajecka, Lauris Reiniks, Aija Andrejeva, Valters Frīdenbergs, Karīna Tatarinova, Matīss Pavītols, Inese Kučinska, Edgars Pujāts, Zanda Štrausa, Maija Kalniņa, Normunds Kalniņš, Kaspars Boroduško, Haralds Drekslers, Jānis Daugalis, Dāvis Ābrams, Kaspars Kronpušs, Edgars Jānis Kārkliņš, grupa "Tumsa", "Crazy Dolls" un citi.

Koncerts "Tu esi mans draugs" notiks septīto reizi, un tas ir kļuvis par neatņemamu tradīciju biedrības "Dižvanagi" dzīvē, norāda pasākuma rīkotāji. Ierasti tas notiek gada sākumā, kad biedrības ļaudis aicina kopā savus draugus, sadarības partnerus, atbalstītājus un ikvienu interesentu, lai atskatītos uz pagājušajā gadā paveikto, pabūtu kopā un muzikālā kopābūšanā iezīmētu veiksmīgu ceļu nākamajiem biedrības darbiem un mērķiem.

Šo tradīciju pirms septiņiem gadiem palīdzēja aizsākt pirms pieciem gadiem mūžībā aizgājušais mūziķis Mārtiņš Freimanis, kura iesākto šobrīd turpina Mārtiņa Freimaņa fonds. Tādējādi fondam ir izveidojusies cieša sadarbība ar biedrību "Dižvanagi", kuras mērķis un ikdienas darbs ir palīdzība bērniem ar īpašām vajadzībām un viņu ģimenēm.

Biedrība realizē apjomīgus un inovatīvus projektus, lai uzlabotu šo bērnu veselību un dzīves kvalitāti. Šobrīd biedrība gatavojas vērienīga mērķa sasniegšanai - atvērt Liepājā Neirorehabilitācijas bērnu atbalsta centru "Dižvanagi", kura darbība būs neatsverams pienesums bērniem un viņu ģimenēm visā Latvijā.

Koncertam atvēlētie ziedojumi tiks novirzīti biedrības "Dižvanagi" mērķu sasniegšanai.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti