Latvijā uzstāsies «Grammy» laureāte Gabija Moreno

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 5 gadiem.

Ceturtdien, 10. maijā, Rīgā VEF kultūras pilī, un sestdien, 12. maijā, Cēsu koncertzālē uzstāsies Latīņamerikas “Grammy” laureāte Gabija Moreno (Gaby Moreno) ar grupu.

Koncertā Cēsīs vakara noskaņu iesildīs austrāliešu dziedātāja Daniele De Andrea (Dannielle De Andrea), informēja aģentūras “Live Fest” pārstāve publicitātes jautājumos Aiga Leitholde.

Gabija Moreno ir dziesminiece, kura brīvi pārvalda dažādus mūzikas stilus – folkmūziku, blūzu, džezu, un savas dziesmas izpilda gan angļu, gan spāņu valodā.

“Tā ir sanācis, ka jūtos ērti dažādos stilos. Es dziedu to, ko jūtu, un par to, kas man šķiet īsts. Galu galā šie stili saplūst vienā veselumā! Šis daudzveidīgums dod man izaugsmes iespējas, “ saka Moreno.

2013. gadā ieguvusi Latīņamerikas "Grammy" balvu kā labākā jaunā māksliniece, Moreno galvenās mākslinieces statusā aizvadījusi koncerttūres Latīņamerikas zemēs un ASV.  Šajā pašā gadā viņa ar diviem koncertiem uzstājās arī Latvijā.

2018. gada sākumā Moreno piedalījās koncerttūrē “Celebrating David Bowie”, kopā ar Stingu, Geriju Oldmenu (Gary Oldman), Sīlu (Seal), Evanu Makgregoru (Ewan McGregor) un citām izklaides industrijas zvaigznēm godinot Deivida Bovija muzikālo un idejisko mantojumu. Mūziķe šogad ir aizvadījusi Ziemeļamerikas koncerttūri un maijā uzsākusi koncertēšanu Eiropā.  

Gabija Moreno iestājas par atbildīgu un videi draudzīgu dzīvesveidu. Viņa ir piedalījusies PETA kampaņās, aicinot adoptēt mājdzīvniekus no dzīvnieku patversmēm, kā arī veicinājusi izpratni par vegānismu. Arī pati dziedātāja ir vegāne.

 

Cēsu koncerta viešņa, austrāliešu dziedātāja Daniele de Andrea par savām mājām sauc Losandželosu. Daniele atpazīstamību iemantojusi kā džeza un soulmūzikas dziedātāja, taču pierādījusi sevi kā daudzveidīgu izpildītāju, pārvaldot arī  blūzu un kantrimūziku.

Šī gada 21. aprīlī klajā nāca dziedātājas jaunākais četru dziesmu albums “My New Record”, kurā Daniele De Andrea iedvesmojusies no dažādiem Amerikas populārajai mūzikai raksturīgiem stiliem, kā ritmblūza, fanka un soulmūzikas.

 
Biļetes uz abiem koncertiem pieejamas "Biļešu paradīzes" tirdzniecības vietā un internetā

 

 

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti