Grupa «Audiokvartāls» piedāvā jaunu dziesmu un videoklipu

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 4 gadiem.

Poproka apvienība “Audiokvartāls” piedāvā jaunu dziesmu un videoklipu ar nosaukumu “Nāc ar mani spēlēties”.

“Nāc ar mani spēlēties” ir otrais singls no grupas gaidāmā debijas albuma, pie kura grupas dalībnieki strādā jau labu laiku. Dziesma ierakstīta DFE ierakstu studijā, tās producents ir Mārtiņš Gailītis, vārdu autors Ivars Ozoliņš, bet mūzikas radīšanā piedalījās visi grupas mūziķi.

Grupas debijas albuma izdošanas datums vēl nav zināms, jo "Audiokvartāla" mūziķi uzskata, ka datuma izziņošana vēl pirms albuma pabeigšanas var sasteidzināt radošo procesu, kas var ietekmēt gala rezultātu.

Videoklipa galvenajā lomā ir dejotāja Anete Reliņa, kura cenšas savaldzināt grupas puišus un aicina spēlēties, kas gan nenozīmē, ka dziesma ir par sievietes un vīrieša attiecībām, norāda grupa.

“Ar katru singlu vai video mums izdodas gan turpināt, gan veidot jaunas sadarbības. Mūsu komanda kļūst lielāka, tas rada sajūtu, ka katrs projekts kļūst nozīmīgāks,” stāsta grupas solists Ivars Ozoliņš.

Videoklipu veidošanā "Audiokvartāls" turpina sadarbību ar operatoru Andri Koemecu (AK Prodmedia), kā arī ar jauno, talantīgo mākslinieci Ditu Endzeli, kura veidoja arī dziesmas “Meitene lietū” vāka vizuālo noformējumu.

Tuvākā grupas “Audiokvartāls” uzstāšanās paredzēta 8. augustā “Tex-Mex republika". Koncertā varēs dzirdēt grupas jaunāko singlu "Nāc ar mani spēlēties", kā arī citas orģināldziesmas.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti