Kur ballēties brīvdienās? Koncerti pie Gaujas un mūzika, kas nav radīta, lai izpatiktu

Tas var šķist neticami, bet Ivo joprojām svin 30 gadus uz skatuves, šoreiz Skrundā, un arī grupa "Otra puse" nedomā atpalikt un Kandavā svin tieši to pašu. "Menuets", gan neniekojas un 29. augustā Dzintaros svin 55.  Nebija grūti prognozēt, ka arī "Zodiaks" turpina atgriezties un šonedēļ šo dziedniecisko procesu veiks Ikšķiles estrādē. Savukārt dziesminieki ir pametuši Sēliju un šovakar būs notverami lielkoncertā "Trubadūrs. Pietura: Īle", Latvijas Radio vēsta mūziķis un Latvijas Radio 5 direktors Kārlis Kazāks.

Kur ballēties brīvdienās? Koncerti pie Gaujas un mūzika, kas nav radīta, lai izpatiktu
00:00 / 00:00
Lejuplādēt

Edgars Rubenis

"M/Darbnīca", 25. augusts

Lai skatītu šo resursu, mums ir nepieciešama jūsu piekrišana sīkdatnēm.

Mūziķis Edgars Rubenis 25. augusta vakarā atskaņos savus instrumentālos oriģināldarbus akustiskajai ģitārai, kas esot radušies saplūsmē starp ģitārista interesi par agrīno afroamerikāniskās mūzikas tradīciju, īpaši regtaimu un blūzu, un viņa pieredzi tā saucamajā "jaunās mūzikas" laukā – gan eksperimentālās rokgrupas "Mona de Bo" ietvaros, gan izvērstā elektroakustskās mūzikas komponēšanas un izpildīšanas praksē. Ja vēlies dzirdēt kaut ko, kas nav radīts, lai izpatiktu, tad te būs īstā vieta. 

"Lielais blieziens"

Lai skatītu šo resursu, mums ir nepieciešama jūsu piekrišana sīkdatnēm.

Valmieras estrāde, 26. augusts

Dažādas aktivitātes visu dienu un, jau sākot no 15.00, koncertprogramma ar "Singapūras satīnu", "Tranzītu", "Apvedceļu", "Riga Reggae", "Z-Scars", Rassell & Sabīni Berezinu, kā arī Patrishu. Un, ja nu blieziena ir par daudz, tad turpat taču skaista taka gar Gauju.

Igo

Igo
Igo

Krimuldas muiža, 26. augusts

Igo mūzika piestāv augustam. Un arī muižām. Kā jau šādā vietā piedienas, Igo ar pavadošo sastāvu ļausies gan jaunākām dziesmām, gan nu jau par latviešu mūzikas klasiku dēvējamajām "Laika dziesmiņai", "Zīlītei", "Bet dzīvē viss ir savādāk" un vēl, un vēl.

Shipsea

Lai skatītu šo resursu, mums ir nepieciešama jūsu piekrišana sīkdatnēm.

"Zeit" radošais kvartāls, 26. augusts

Līgatnes vecā kasku fabrika ir kļuvusi par vienu no šīs vasaras nozīmīgāko koncertu vietām. Te šovasar noticis hiphopa festivāls "Straume", te savus klausītājus satikuši "Astro’n’out", Intars Busulis, "Musiqq", "Instrumenti" un nu kārta Shipsea. Pirms koncerta ieplāno laiku izstaigāt Līgatnes takas, Vienkoču parku, Pavāru mājas dārzu, izložņā smilšakmenī ieraktos pagrabus un nofotografējies uz daudzajiem cilvēku vārdos nosauktajiem tiltiņiem.

"Kautkaili"

Lai skatītu šo resursu, mums ir nepieciešama jūsu piekrišana sīkdatnēm.

Siguldas pils paviljons, 26. augusts

Kristīnes Pāžes burvīgā balss un mūzika, kas nav pašmērķīgi lipīga vai salda. Muzikāls un sakausējošs piedzīvojums garantēts, un arī Siguldā ir, ko darīt. Tu taču vari pamēģināt uz koncertu Pils dārzā uzkāpt pa tiešo pa taciņu no Gaujas.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti