Palīdzība Dnipro dzīvnieku patversmei un «Kucēna» augšāmcelšana: aicina uz trešo labdarības koncertu «Angāra saulrieti»

Biedrība "Tavi draugi" otrdien, 8. augustā, pulksten 19.00 aicina uz trešo labdarības koncertu "Angāra saulrieti". Tajā uzstāsies Elza Rozentāle, "Queentesence" un Rihards Saule. Koncerts notiks pie biedrības "Tavi draugi" angāra Rīgā, Ventspils ielā 50, K-3, informēja biedrībā.

Koncerts pārcelts

Biedrība "Tavi draugi" informē, ka rītdien, 8. augustā plānotais labdarības koncerts "Angāra saulrieti" tiek pārcelts, ņemot vērā situāciju Latvijā. Biedrība arī uzsāk finanšu ziedojumu vākšanu negaisa seku likvidācijai Latvijas teritorijā, aicinot iedzīvotājus un uzņēmējus sniegt palīdzību nelaimē cietušajiem.

8. augustā plānotās mūziķu Elzas Rozentāles, "Queentesence" un Riharda Saules uzstāšanās tiks apvienots ar  nākamo "Angāra saulrieti" labdarības koncertu, kas notiks 29. augustā. Tajā uz skatuves kāps arī grupa "Mazais Princis" un vēl viena klausītāju iemīļota latviešu mūziķu apvienība, kas pagaidām netiek atklāta. 

Ieejas biļetes vietā apmeklētāji aicināti ziedot dzīvnieku barību Dnipro patversmei "Pegas" vai veikt finansiālu mērķa ziedojumu raķešu uzlidojumā cietušās bruņumašīnas "Kucēns" un citu Ukrainas armijas auto remontam.

"Kucēns" ir atjaunots "Volvo C303", ko biedrība "Tavi draugi" saņēma kā dāvinājumu no atvaļinātā pulkvežleitnanta Edvīna Kļeščevska, ar mērķi nosūtīt to Ukrainas armijas atbalstam. Auto 2022. gada 18. novembrī bija apskatāms Rīgā, pie Pulvertorņa un pēc valsts svētkiem devās misijā uz Ukrainu, kur tas tika nodots Ukrainas izlūku rokās.

"Kucēns" kopā ar karavīriem ir devies uzbrukumos, bet caurejamības dēļ tas galvenokārt ticis izmantots ievainotu karavīru evakuācijai. Biedrība "Tavi draugi" nesen saņēmusi ziņu, ka Ukrainas aizstāvji ir nonākuši gūstā un gaida gūstekņu apmaiņu, bet "Kucēns" pēc teju astoņu mēnešu kalpošanas ir cietis aviācijas uzbrukumā. Šobrīd auto ir ceļā uz Latviju, lai ar ziedotāju atbalstu atkal būtu darba kārtībā un varētu atgriezties kaujas laukā.

Koncerta laikā darbosies "Smaidu darbnīcas" atrakcijas bērniem, kā arī būs pieejami ēdieni un bezalkoholiskie dzērieni. Koncerta apmeklētāji aicināti līdzi ņemt arī četrkājainos draugus.

Pasākuma programma:

18.00 Ieeja teritorijā

19.00 Koncerta atklāšana

19.30 Elza Rozentāle

20.30 "Queentessence" un Rihards Saule

21.10 Labdarības izsole un koncerta noslēgums.

Par fona mūziku rūpēs DJ Al-Viss.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti