Izstādes «Jā/Neatkarība» skatītāju balvu saņem Atis Jurgenovskis

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 9 gadiem.

Decembra otrajā nedēļā tika apkopoti konkursa izstādes „Jā/Neatkarība 2014” skatītāju vērtējuma rezultāti un noskaidrojās, ka skatītāju balvu 300 eiro vērtībā ir ieguvis Atis Jurgenovskis par darbu "Naglec".

Šogad Jūrmalas Mākslinieku namā notika nepatīkams gadījums. Dažas dienas pēc izstādes atklāšanas tika nozagtas visas sabalsotās anketas.

"Pateicoties skatītāju aktivitātei, balsošana turpinājās un balsu skaitīšanā piedalījās liels skaits ar anketām, kaut gan, protams, pastāv iespēja, ka nozagtās balsošanas anketas būtu izmainījušas skaitīšanas rezultātus," stāsta Jūrmalas Mākslinieku nama vadītāja un izstādes rīkotāja Agnese Bule.  

Saskaitot konkursa organizatori rīcībā esošās lapiņas, izrādījās, ka skatītāji visvairāk balsu bija atdevuši par Ata Jurgenovska darbu „Naglec”.

Lielu balsotāju atsaucību bija ieguvis arī Valdis Opmanis, Ieva Strazdiņa, Baiba Cihovska, Ivars Miķelsons un Jānis Murovskis. Izlozes rezultātā pārsteiguma balvu no izstādes organizatoriem ieguva Aleksandrs Kostiļevs.

Jau vēstīts, ka Jūrmalas mākslinieku namā, Kauguru kultūras namā un Jūrmalas pilsētas domes vestibilā līdz 6. decembrim bija skatāmi gadskārtējās konkursa izstādes „Jā/NeAtkarība” darbi. Izstādes atklāšanā 11. novembrī paziņoti arī konkursa rezultāti.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti