Turku, baltkrievu un latviešu dzeja festivālā «Dažādība»

Trešdien, 28. jūnijā, pulksten 20.00 Kaņepes kultūras centra dārzā norisināsies Kultūras un mākslas festivāla "Dažādība" dzejas lasījumi, informē festivāla rīkotāji biedrība "Gribu palīdzēt bēgļiem".

Dzejas lasījumos piedalīsies dažādas izcelsmes un dažādās valodās rakstoši autori, kas pašlaik dzīvo Latvijā: turku dzejnieks Efe Dujans, ukraiņu māksliniece un rakstniece Darja Kalašņikova, baltkrievu dzejniece Vika Trenas un vietējie dzejnieki Semjons Haņins un Dainis Deigelis.

Dzejas lasījumus pavadīs elektroniskā mūzikas mākslinieka Seimura Guseinova uzstāšanās.
Kultūras un mākslas festivāls "Dažādība" norisinās no 7. jūnija līdz 30. jūlijam un piedāvā plašu migrācijai, kultūru daudzveidībai un aktuālajiem cilvēktiesību jautājumiem veltītu bezmaksas pasākumu programmu.

Festivāla norisi atbalsta Islande, Lihtenšteina un Norvēģija caur EEZ un Norvēģijas grantu programmu "Aktīvo iedzīvotāju fonds", Rīgas dome un Francijas Institūts Latvijā. Kultūras festivāls ir daļa no biedrības projekta "Cilvēktiesības visiem"

Biedrības "Gribu palīdzēt bēgļiem" mērķis ir sniegt praktisku, tūlītēju un brīvprātīgu palīdzību patvēruma meklētājiem, bēgļiem un starptautiskās aizsardzības saņēmējiem, vienlaikus veicinot šo cilvēku integrāciju Latvijā.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti