VEF Kultūras pilij jauns logotips

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 7 gadiem.

 

VEF Kultūras pils maina vizuālo tēlu un pēc kultūras centra atvēršanas sola apvienot vēsturiski nozīmīgo ar mūsdienīgo, lsm.lv informē VEF Kultūras pils vadītājas vietniece Iluta Goba.

Atgādinot VEF Kultūras pils vēsturisko izcelsmi, kultūras iestāde vienlaikus ar savu atdzimšanu vēlas akcentēt arī kultūrvēsturisko nozīmi, kas cieši saistāma ar Valsts elektrotehnisko fabriku jeb VEF.

Apvienojot VEF vēsturisko veidolu ar modernu interpretāciju, VEF Kultūras pilij ir izveidots jauns logotips, pievienojot mūsdienīgu tulkojumu VEF Kultūras pils nosaukumā ietvertajam saīsinājumam VEF – Vērtības Elegantā Formā, tādējādi akcentējot kultūras centra darbības virzienu nākotnē.

VEF Kultūras pils iecere un mērķis ir kļūt par mūsdienu kultūras flagmani, meklējot mākslas izpausmēm jaunus un radošus izteiksmes veidus, vienlaikus eleganti akcentējot pārlaicīgas vērtības, norāda kultūras pils pārstāvji.

VEF Kultūras pils rekonstrukcijas gaitā tiek veikti vairāki telpu uzlabojumi un pārplānojumi, akustikas un aprīkojuma modernizācija, būtiski tiks palielināta telpu funkcionalitāte, plānots ierīkot arī mūsdienīgu skaņu ierakstu studiju un modernizēt VEF vēstures muzeju.

VEF Kultūras pils atklāšana pēc renovācijas plānota 2017.gada 17.novembrī.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti