Leģendāro aktrisi Gārlendu jaunā filmā atveido Zelvēgere

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 4 gadiem.

Kompānijas “BBC films” un “Calamity Films” uzņēmušas filmu par leģendāro amerikāņu aktrisi Džūdiju Gārlendu. Galveno varoni tajā atveido cita labi pazīstama māksliniece - Bridžitas Džounsas dienasgrāmatās iepazītā Renē Zelvēgere.

Lentes veidotāji šajā nedēļā publiskoja pirmo reklāmas materiālu un informēja, ka tajā atainoti pēdējie mēneši kinozvaigznes dzīvē. Gārlenda 1968. gadā ieradās Londonā un sniedza vairākus koncertus, tāpēc arī filmā ir daudz mūzikas.  Radošās komandas pārstāvji arī informē, ka scenārijs veidots pēc 2005. gadā uzvestā un Londonā un Ņujorkā izrādītā mūzikla “End of the Rainbow”.

Filmā bez Zelvēgeres piedalās arī citas zvaigznes - Džesija Bakleja, Finns Vitroks, Rufuss Sevels, Maikls Gambons, un uz lielajiem ekrāniem tā iznāks šī gada septembrī. Kinokritiķi arī atgādina, ka Džudijas īstais vārds ir Francesa Ītele Gama un viņa dzimusi 1922. gadā. Aktrise savu karjeru sāka jau divu gadu vecumā un piedalījās daudzās leģendārās filmās, tostarp filmā “Ozas zemes burvis”.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti