Rīta Panorāma

Intervija ar Jāni Reiru

Rīta Panorāma

Sauļoties droši

Vācu filmu nedēļa BERLINALE 2014 RIGA

Berlinālē Rīgā demonstrēs septiņas jaunākās vācu filmas

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 9 gadiem.

31.oktobrī kinoteātrī "Splendid Palace" Rīgā sāksies desmitā Berlīnes kinofestivāla filmu nedēļa. Berlināles laikā līdz 6.novembrim tiks demonstrētas septiņas jaunākās vācu filmas.

Uz Rīgu no Berlīnes kinofestviāla atceļojušas filmas, kas runā par šodienas aktualitātēm - ne tikai politiskajā, bet arī sociālajā jomā.

Režisores Feo Aladagas filma "Starp pasaulēm" stāsta par neparastu draudzību krīzes zemē Afganistānā. Tiks izrādīta arī režisora Dītriha Brigemaņa "Krusta ceļš", kas ieguvusi "Berlinale 2014" Sudraba lāci par labāko scenāriju, kā arī tika nominēta Eiropas Parlamenta kinobalvai "Lux".

Desmitajā Berlinālē Rīgā būs iespēja noskatīties Vācijas 2014.gada labāko dokumetālo filmu "Beltrači - viltošanas māksla" - stāstu par Volfgangu Beltrači, pēckara laika lielākā viltošanas skandāla vaininieku, kurš vazāja aiz deguna starptautisku ekspertu pasauli,

Filma "Banklady" ir patiess stāsts par pirmo sievieti - laupītāju Vācijā, savukārt filma "Dziednieks" veidota pēc Noa Gordona tāda paša nosaukuma pasaules slavu iekarojušā romāna motīviem.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti